Τουρισμός: Πληρότητες που φτάνουν το 90% τον Σεπτέμβριο στο Λασίθι

Η εικόνα του τουρισμού θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ η λήξη της υπολογίζεται μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου

Σε μια πολύ δυναμική τουριστική σεζόν εξελίσσεται η φετινή για την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου που περιλαμβάνει πολύ γνωστές τουριστικές ζώνες όπως τον Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα, τη Σητεία και το Μακρύ Γυαλό. Ο Σεπτέμβριος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου Μανώλη Βαρκαράκη, για την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου «είναι σαν ένας δεύτερος Αύγουστος» με τις πληρότητες σε ξενοδοχεία να ξεπερνούν το 90 ή και το 95%.
«Από τη μια το κλίμα της Κρήτης που κάνει ιδανικές τις διακοπές και από την άλλη η σταθερή αξία που έχει το νησί, έχουν διαμορφώσει μια πραγματικότητα ιδιαίτερα ικανοποιητική για τον τόπο μας» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βαρκαράκης ο οποίος διευκρίνισε ότι «ο Σεπτέμβριος ως μήνας έχει την τουριστική κίνηση του Αυγούστου, με καλύτερης ποιότητας επισκέπτες και περισσότερη ησυχία».

Οι εκτιμήσεις του προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου για την πορεία της σεζόν, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν από τις κρατήσεις, είναι πως και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου η εικόνα του τουρισμού θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ η λήξη της υπολογίζεται μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου.
«Μια καλή τουριστική σεζόν βέβαια, σε ό,τι αφορά την επισκεψιμότητα, δεν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss