Τουρκία: Η Εμινέ Ερντογάν «μπαίνει» στον προεκλογικό στίβο και μαζεύει τομάτες με τις αγρότισσες

Τη σύζυγό του επιστρατεύει επικοινωνιακά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να κερδίσει πόντους, σε μία δύσκολη περίοδο για την τουρκική οικονομία. Η Εμινέ Ερντογάν φωτογραφήθηκε χαμογελαστή να μαζεύει τομάτες σε ένα χωράφι έξω απο την Άγκυρα

Σε μία καλά συντονισμένη επικοινωνιακή επιχείρηση, η σύζυγος του προέδρου Ερντογάν Εμινέ, μπήκε σε ένα χωράφι με τομάτες, μάζεψε καρπούς και μίλησε με τις αγρότισσες, με τις φωτογραφίες να αναρτώνται και στην επίσημη σελίδα της τουρκικής προεδρίας.
Η Εμινέ Ερντογάν που έχει προκαλέσει πολλές φορές την κοινή γνώμη με το πανάκριβο γούστο της και τη ροπή της στην πολυτέλεια, την ώρα που οι πολίτες στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα συναντήθηκε με γυναίκες αγρότισσες που καλλιεργούν τους σπόρους των προγόνων τους στα χωράφια της περιοχής Αγιάς, έξω απο την Άγκυρα.

PHOTO GALLERY

Photo 1/6

H πρώτη κυρία της Τουρκίας στο χωράφι με τις τομάτες

Photo 2/6

Η Εμινέ Ερντογάν σε ρόλο αγρότισσας

Photo 3/6

Η κυρία Ερντογάν μαζί με τις αγρότισσες έξω απο την Άγκυρα

Photo 4/6

Η Εμινέ, ως…όπλο στο επικοινωνιακό «παιχνίδι» του Ερντογάν

Photo 5/6

Η κυρία Ερντογάν συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της

Photo 6/6

Η Εμινέ Ερντογάν στο Αγιάς της Άγκυρας

Η πρώτη κυρία άκουσε τις αγωνίες των γυναικών και μάζεψε τομάτες καθώς και άλλα τοπικά προϊόντα στον αγρό, όπως μελιτζάνες, κολοκυθάκια και φρέσκα κρεμμυδάκια, έχοντας λάβει πληροφορίες από την πρόεδρο του Αγροτικού Αναπτυξιακού Συνεταιρισμού και τον δήμαρχο της περιοχής σχετικά με την καλλιέργεια τομάτας αλλά και τον πελτέ και τα άλλα προϊόντα που ετοιμάζουν για το χειμώνα.

Οι τομάτες την ενημέρωσαν, παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων ενώ επειδή η διάρκεια ζωής των προγονικών σπόρων είναι μικρότερη από τις άλλες ντομάτες, ο συνεταιρισμός επιχειρεί να παρασκευάσει προϊόντα όπως πελτέ ντομάτας, σάλτσα, χυμό και τουρσιά.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την τοπική παραγωγή προγονικών σπόρων -ένα πρόγραμμα που διεξάγεται υπό την αιγίδα της- η πρώτη κυρία είπε: «Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι ότι ελπίζω να γίνει ευρέως διαδεδομένο. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε πιο ελκυστικό για τους παραγωγούς, το έργο μας θα συνεχιστεί»
Η Εμινέ Ερντογάν δήλωσε τέλος ότι λατρεύει τις ντομάτες και ζήτησε από τις γυναίκες επιχειρηματίες να φτιάξουν αποξηραμένες ντομάτες, ενώ τις βοήθηκε να φτιάξουν ένα τοπικό έδεσμα το «μενεμέν», ανακατεύοντας τα υλικά στο παραδοσιακό καζάνι Οπως είπε, τη συνταγή αυτή μαγειρεύουν στο σπίτι κάθε Σαββατοκύριακο, καθώς τόσο η ίδια όσο και ο Τούρκος πρόεδρος τη λατρεύουν.
Η κυρία Ερντογάν πόζαρε στη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss