Τουρκία: Συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία

Τουρκία: Στη σύλληψη δύο υπόπτων, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, προχώρησε η αστυνομία για τους πυροβολισμούς στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Σοκ προκάλεσε στη γειτονική χώρα η είδηση της επίθεσης στα γραφεία της TFF, με τους δράστες να ανοίγουν πυρ και να κινδυνεύει η ζωή του θρύλου του ποδοσφαίρου της χώρας, Χαμίτ Άλτιντοπ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο NTV Spor, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο υπόπτων, οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Τούρκος υπουργός εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού σε δήλωση του αποκάλυψε ότι οι πυροβολισμοί ήταν 11 κι όχι εφτά, με τους πέντε εξ αυτών να πηγαίνουν στο κτίριο.

«Καταρχήν σας ευχόμαστε να είστε καλά. Εκτιμούμε ότι υπήρξαν 11 πυροβολισμοί από το έδαφος σε κοντινή απόσταση. Και υπήρξαν 5 χτυπήματα στο κτίριο. Σε λίγη ώρα έπιασαν τους ύποπτους αυτού του περιστατικού. Αυτή τη στιγμή, ο CU και ο OG συνελήφθησαν ως αποτέλεσμα της προσεκτικής δουλειάς της αστυνομίας μας. Και οι δύο είναι πολύ μεθυσμένοι. Βρίσκονται σε ένα σπίτι 250 μέτρα απέναντι από το ρυάκι, περίπου 250 μέτρα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σοϊλού.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss