TPS: Ταχύτατη φόρτιση EV χωρίς μεγάλο κόστος – FleetNews

Η TPS, μια βρετανική εταιρεία αεροδιαστημικής μηχανικής επιλύει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές εταιρείες στόλων για την παροχή φόρτισης EV υψηλής ταχύτητας σε αποθήκες, συγκροτήματα και χώρους στάθμευσης οχημάτων χωρίς τεράστιο κόστος και αναβάθμιση της υποδομής.
Η Turbo Power Systems (TPS) σκοπεύει να εμπορευματοποιήσει τη λύση στις αρχές του 2023 και να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη.
Η TPS έχει αναπτύξει μια σειρά φορτιστών υψηλής ταχύτητας Velox, που παρουσιάστηκαν στην έκθεση EV στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν ταχύτητα έως και 480 kW χωρίς να απαιτούνται δαπανηρές και περίπλοκες εργασίες υποδομής και εγκατάστασης. Οι φορτιστές παρέχουν πολλαπλές, εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες φόρτισης μέσω ενός ευφυούς δικτύου συστήματος ενέργειας που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό δίκτυο, την ηλιακή ενέργεια, την μπαταρία και το ηλεκτρικό ρεύμα, σε ένα αποδοτικό μικροδίκτυο DC.
Η Gateshead, η εταιρεία μηχανικών TPS με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζει και κατασκευάζει κατά παραγγελία λύσεις ενέργειας για την αεροδιαστημική, τις μεταφορές και άλλους κλάδους που βασίζονται στην τεχνολογία και έχει εφαρμόσει αυτή τη γνώση για να λύσει το πρόβλημα της ταχείας φόρτισης οχημάτων για επιχειρήσεις και στόλους.
Σχέδια επέκτασης στην Ευρώπη και αναζήτηση συνεργατών
Ο CEO της TPS, Carlos Neves, δήλωσε: “Μιλάμε ήδη με ορισμένες ευρωπαϊκές εταιρείες για εγκατάσταση του επόμενο έτος. Πρόθεσή μας είναι η πλήρης επέκταση στις ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Σκανδιναβίας στα τέλη του 2023. Ήδη αναζητούμε συνεργάτες στην Ευρώπη, σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss