TRESnyfw: Όλα τα looks που επιμελήθηκαν οι experts του TRESemmé…

…και αυτό που μας άρεσε περισσότερο!

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε και χάρη στο αγαπημένο μας TRESemmé καταφέραμε να «ταξιδέψουμε» διαδικτυακά μέχρι το μεγάλο μήλο αφού φέτος, η πανδημία μας χάλασε τα Fashion Week σχέδια. Τα hairlooks που είδαμε πολλά… Κάποια TRES Chic, άλλα TRES Boho, μερικά TRES Urban αλλά όλα TRES Easy! Πραγματικά, όσο γράφαμε τα reports μας δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και χάρη στην αποκλειστική πρόσβαση που μας έδωσε το TRESemmé μάθαμε όλα τα tips για να τα αντιγράψουμε μόνες μας. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος του αγαπημένου μας brand!

Να μας κάνει όλες stylists του εαυτού μας έτσι ώστε να βρούμε το δικό μας στιλ και να εκφραστούμε με όπλο τα μαλλιά μας. Για το  TRESemmé, η δύναμή μας κρύβεται στο προσωπικό μας στιλ και όταν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε μας επιφυλάσσει η μέρα, όσο δύσκολη και αν είναι. Αυτό άλλωστε είναι και το κίνημα #IStyleTo που καλεί τις γυναίκες να μετατρέψουν το styling των μαλλιών τους σε όπλο με τη βοήθεια του TRESemmé. Έλα όμως τώρα να θυμηθούμε όλα τα χτενίσματα που είδαμε και που θα κάνουμε από τώρα μέχρι να μας δείξει το TRESemmé τις τάσεις για την επόμενη σεζόν! Έχουμε και λέμε…

 W7I5116

Jason Wu: Freestyle αλογοουρά
Η υπέροχη Lacy Redway, global TRESemmé Stylist,  δημιούργησε μία απόλυτα φυσική, χαμηλή αλογοουρά στα μαλλιά των μοντέλων χωρίς να πηγαίνει κόντρα στην υφή των μαλλιών τους. Αντιθέτως, την εκμεταλλεύτηκε για να τονίσει τη σημασία της διαφορετικότητας και να αναδείξει τα μαλλιά του κάθε μοντέλου ξεχωριστά. Στόχος της ήταν να δημιουργήσει ένα εύκολο χτένισμα που κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει και να είναι έτοιμη και stylish μέσα σε λίγα λεπτά.

wu pony

Τα star προϊόντα για αυτό το look δεν ήταν άλλα από τα: Smooth & Shine Blow Dry Mist, Volume & Lift mousse για πλούσιο όγκο και Extra Hold 4 Hairspray.

2021 02 16 SPRING FASHION SHOW 1777

Rebecca Minkoff: Free Spirited κυματιστά μαλλιά
Ο Tyler Laswell, TRESemmé NYFW Stylist, έφτιαξε χαλαρά κύματα με κίνηση και πολυτελή υφή δημιουργώντας ένα boho chic επιμελώς ατημέλητο αποτέλεσμα που αντανακλά το χαρακτήρα κάθε μοντέρνας γυναίκας, τον χαρακτήρα κάθε TRES Girl που δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του.

grrrrrrrrr

Τα star προϊόντα για αυτό το look δεν ήταν άλλα από τα: Volume & Lift mousse για πλούσιο όγκο, DAY2 Wave Enhancer Mist, Keratin Smooth Oil και Extra Hold 4 Hairspray.

Final look

Justine Marjan: Bubble ponytail
Η Justine Marjan, Global TRESemme Hairstylist, μας έδειξε μέσα από ένα μοναδικό Q & A μία από τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο, την bubble αλογοουρά. Ιδανική για κάθε ώρα, για κάθε στιγμή και τέλεια για όλα μας τα zoom meetings, ήταν μία πιο φρέσκια, διαφορετική πρόταση από την expert του αγαπημένου μας TRESemmé πού ήδη έχουμε κάνει παραπάνω από 5 φορές!

bubble pony products

Τα star προϊόντα για αυτό το look δεν ήταν άλλα από τα: Σαμπουάν και conditioner Purify & Hydrate για βαθύ καθαρισμό-κατάλληλα για λιπαρά μαλλιά, Volume & Lift mousse για πλούσιο όγκο τις ρίζες και Extra Hold 4 Hairspray.

 Final Look V1

Justine Marjan: Flipped-out κοτσιδάκια
Η Justine Marjan «χτύπησε» ξανά και μας έδειξε πώς να κάνουμε το πιο διασκεδαστικό και πρακτικό χτένισμα ever, τα κοτσιδάκια που γυρίζουν προς τα έξω. Το μυστικό για αυτά είναι το κρυμμένο λαστιχάκι αλλά και το ελαφρύ γύρισμα της κάθε ουράς προς τα έξω για κίνηση και στιλ αλλά και super fun διάθεση. Ναι, το κάνουμε συνέχεια και δεν θα περάσει ΣΚ από τώρα μέχρι και το επόμενο φθινόπωρο που δεν θα κάνουμε Flipped-out κοτσιδάκια.

pigtails products

Τα star προϊόντα για αυτό το look δεν ήταν άλλα από τα: DAY 2 Dry Shampoo και Extra Hold 4 Hairspray.

lacy redway

Lacy Redway: Συμβουλές για σγουρομάλλες
Mέσα από ένα μοναδικό Q & A η Lacy Redway, global TRESemmé Stylist μας μίλησε για τη διαφορετικότητα και το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τα μαλλιά μας και να δεχόμαστε την φυσική υφή τους. Αποκάλυψε πολύτιμες συμβουλές αλλά και tips και φυσικά μας έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξή μετά από το τέλος του Q & A την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ.

lacy products

Τα star προϊόντα για την Lacy δεν είναι άλλα από τα: DAY 2 Curl Boosting Foam και το DAY 2 Nourishing Mist.

Περίμενε όμως, δεν τελειώσαμε… Όταν λέμε ότι έχουμε πάθει εμμονή με αυτά τα χτενίσματα το εννοούμε και ναι, κάνουμε μέρα παρά μέρα και ένα, ακόμα και αυτό που ίσως να σου φαίνεται δύσκολο: Τα κυματιστά μαλλιά από την πασαρέλα της Rebecca Minkoff. Για να δεις πόσο εύκολο είναι να τα αντιγράψεις σου ετοιμάσαμε ένα πανεύκολο και TRES Quick how to βίντεο και θα το απολαύσεις πατώντας play παρακάτω.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν τα βήματα είναι τα εξής:

ΒΗΜΑ #1: Βάζουμε λίγο από τον αφρό Volume & Lift mousse για πλούσιο όγκο στο μήκος της τούφας. Μπορείς να τον εφαρμόσεις σε βρεγμένα ή και στεγνά μαλλιά όπως στο βίντεο αρκεί να στεγνώσεις μετά πολύ καλά τις τούφες σου.

ΒΗΜΑ #2: Ανασηκώνουμε την τούφα και στεγνώνουμε με το σεσουάρ ανάποδα για extra όγκο. Μην ξεχάσεις ωστόσο να γυρίσεις το σεσουάρ και κάθετα προς τα μαλλιά σου στοο τέλος για να τιθασεύσεις τις φύτρες σου.

ΒΗΜΑ #3: Τυλίγουμε μεσαίου μεγέθους τούφες γύρω από το ψαλίδι για να δημιουργήσουμε κύματα. Προσοχή! Για να περάσεις σε αυτό το βήμα τα μαλλιά σου πρέπει να είναι TRES στεγνά! Και να θυμάσαι: Όσο πιο μεγάλη τούφα τυλίγεις γύρω από το σίδερο, τόσο πιο χαλαρή θα είναι η μπούκλα σου.

ΒΗΜΑ #4: Βάζουμε λίγες σταγόνες από το Keratin Smooth Oil στις άκρες για λείανση και λάμψη. Αν έχεις ξηρά μαλλιά, κάνε αυτό το βήμα σε κάθε τούφα που ολοκληρώνεις. Αν έχεις λιπαρά μαλλιά, κάνε αυτό το βήμα στο τέλος σαν τελευταία πινελιά.

ΒΗΜΑ #5: Ψεκάζουμε τη ρίζα με το DAY 2 Dry Shampoo για όγκο και υφή. Θα δώσει τέλειο όγκο στα μαλλιά σου, ελαφρύ κράτημα και τέλεια second day, TRES model off duty υφή στο χτένισμά σου.

Επαναλαμβάνουμε τα βήματα 1-5 σε όλο μας το κεφάλι

ΒΗΜΑ #6: Ψεκάζουμε ελαφρά όλα τα μαλλιά με το Extra Hold 4 Hairspray για κράτημα και διάρκεια στο χτένισμά μας. Μην ανησυχείς, δεν θα βαρύνουν καθόλου τα μαλλιά σου, το προϊόν είναι τόσο ελαφρύ που φεύγει με ένα βούρτσισμα.

Όπως είδες τα βήματα είναι απλά και δεν θα σου πάρει παραπάνω από 10 λεπτά να αποκτήσεις τα τέλεια TRES chic κύματιστά μαλλιά από την πασαρέλα της Rebecca Minkoff. Τι περιμένεις λοιπόν; Το TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου… Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

#IStyleTo #TRESnyfw TRESemmeGreece tresemmegreece

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss