Τριαντάφυλλος: Δεν θέλω να δω τον Μουτσινά, δεν παω στην εκπομπή του

Ο τραγουδιστής, Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά, με όχι και τόσο καλά λόγια.

Οι πρώην παίκτες του Survivor ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς Καφετζής, έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και μίλησαν τόσο για το Survivor All Star όσο και για τον παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.
«Έχω πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα, γενικά στη δουλειά του, ας τα πάρει. Αν μου πει το οκ ο γιος μου, θα πάω. Σας έχω πει χίλιες φορές ότι δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα οικογένειας, θέμα του παιδιού. Εγώ δεν έχω υπογράψει κανένα προσύμφωνο. Αν δεν είναι ο Ντάνος που το πήρε πρώτος, τότε ποιος θα είναι; Γιατί ασχολούμαστε με τον Ντάνο συνέχεια;», ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και πρόσθεσε: «Θα βάλω όρο, αν πάω στο Survivor, δε θα βγω ποτέ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ούτε καν να τον δω θέλω» με τον Τζέιμς να σχολιάζει «Κάτι διάβασα ότι σταματάει η εκπομπή του» και τον Τριαντάφυλλο να του απαντά «αφού δεν πάει καλά, ρε φίλε».

Ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε για το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά: «Μια εκπομπή που είναι τόσα χρόνια, έχει πάει καλά στην αρχή και μετά είναι το ίδιο και το ίδιο, κάποια στιγμή τη βαριέται και το σαλόνι και το τηλεκοντρόλ».

Σχετικές ειδήσεις
All Star Survivor: «Κλείδωσε» η ημερομηνία που φεύγουν οι παίκτες
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πήρε θέση στην κόντρα Ντάνου – Κατσούλη
Παναγιώταρου – Σχίζας: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss