Τρόμος στη Βρετανία: Άνδρας επιχειρεί να στραγγαλίσει τη σύντροφό του – «Θα πεθάνεις στα χέρια μου»

Βρετανία: Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε εναν 40χρονο άνδρα την ώρα που προσπαθεί να πνίξει τη φίλη του ενώ ούρλιαζε: «Θα πεθάνεις στα χέρια μου».

Ο Κρίστοφερ Φόρεστ, 40 ετών, από το Ayr, υπέβαλε τη φίλη του σε μια εκστρατεία κακοποίησης. Της επιτέθηκε στο σπίτι τους στο Blantyre του Λάναρκσάιρ, αρπάζοντάς την από τα μαλλιά, σε ένα περιστατικό που κάνει το γύρο του κόσμου.
Τα πλάνα απο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης δείχνουν τον άνδρα εκτός εαυτού να γρυλίζει: «Θα πεθάνεις από τα χέρια μου». Ο Φόρεστ την πέταξε στο έδαφος στο δρόμο και επίσης την στραγγάλισε περισσότερες από μία φορές

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν όταν επέστρεψε στο σπίτι από τα ψώνια και ξέσπασε καυγάς στο δρόμο του σπιτιού τους. Την έπιασε από τα μαλλιά και την έσπρωξε σε έναν τοίχο με το χέρι του γύρω από το λαιμό της. Στη συνέχεια, ο Φόρεστ έσπρωξε το θύμα του στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου με αρκετή δύναμη.

Σε μία άλλη έκρηξη βίας εμφανίζεται να την πιάνει από το λαιμό με τα δύο χέρια και να την στραγγαλίζει. ΟΦόρεστ έβλεπε επίσης τακτικά τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κατηγόρησε ότι τον απατούσε με άλλους άντρες.

Σε ένα άλλο σκηνικό με αφορμή τα χρήματα, ο βίαιος άνδρας έβαλε και τα δύο χέρια της γύρω από το λαιμό της και απείλησε «Δεν με νοιάζει αν πάω φυλακή, θα πεθάνεις στα χέρια μου ρε αγελάδα» καθώς την έπνιγε. Το τρομοκρατημένο θύμα προσπάθησε απελπισμένα να τον απωθήσει και του έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει, αλλά η επίθεση συνεχίστηκε. Το συγκλονιστικό υλικό καταγράφηκε κρυφά σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss