Τσιάρας για έκδοση Καϊλή: Εξαρτάται από την κατηγορία

Η έκδοση της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα θα εξαρτηθεί από το ποια τελικά θα είναι η εναντίον της κατηγορία, σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα.

Για την υπόθεση της σύλληψης της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας. Ερωτώμενος μάλιστα αν πρόκειται το ελληνικό κράτος να ζητήσει την έκδοση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, απάντησε πως «αυτά θα τα δούμε με βάση το τι τελικά θα απαγγελθεί ως κατηγορία».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για ετοιμότητα της Ελλάδας να συνεργαστεί με τις βέλγικες αρχές σε ό,τι και ζητηθεί για την υπόθεση. «Ό,τι και να ζητηθεί από την πλευρά των βελγικών αρχών, είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα προστρέξει σε οποιαδήποτε εκδοχή δικαστικής συνεργασίας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση, ο ίδιος ανέφερε πως «όλοι έχουμε σοκαριστεί από την είδηση, εκτιμώ ότι είναι μια υπόθεση που από τη στιγμή που βρίσκεται στην διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης πρέπει να αναμένει να δει κανείς και τα αποτελέσματα».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος έκανε λόγο για «Δούρειο Ίππο» της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως «είναι κρίμα πραγματικά δεν μπορώ να βρω τη λογική σύνδεση και τον πραγματικό λόγο που ο κύριος Ανδρουλάκης επέλεξε να δικαιολογηθεί με αυτό τον τρόπο».

Σχετικές ειδήσεις

Δεσμεύεται η περιουσία της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα
Le Soir: Η ιστορία των τριών ημερών που οδήγησε στη σύλληψη της Καϊλή
Εύα Καϊλή: Τα επόμενα δικαστικά βήματα – Πότε βγαίνει η πρώτη απόφαση


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss