Τσίπρας για Κατάρ: Αντί να αποκλειστεί η Κροατία, αποκλείστηκε η Καϊλή

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε αρνητική και αυτοεξευτελιστική την απόφαση να πάει το Μουντιάλ στο Κατάρ, καθώς έτσι πάει πίσω το ποδόσφαιρο και η FIFA

Μια διαφορετική συνέντευξη στους betarades, το γνωστό αθλητικό κανάλι του youtube, παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για τη σχέση του με το ποδόσφαιρο, το Μουντιάλ, την απόφαση να αναλάβει το Κατάρ τη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση, αλλά και το Qatar Gate.
Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε αρνητική και αυτοεξευτελιστική την απόφαση να πάει το Μουντιάλ στο Κατάρ, καθώς έτσι πάει πίσω το ποδόσφαιρο και η FIFA. Τόνισε πως σε μια χώρα χωρίς ποδοσφαιρική παράδοση και κυρίως σε μία χώρα χωρίς καμία ελευθερία, τελικά ανταμείβονται άλλου είδους ιδιοτέλειες, τις οποίες βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Αναφερόμενος στο Qatar Gate υπογράμμισε πως αντί να αποκλειστεί η Κροατία, αποκλείστηκε η Καϊλή. Σημείωσε δε πως η επιλογή του Κατάρ είναι από τη φύση της ύποπτη.
Σε ότι αφορά στην προετοιμασία της διοργάνωσης επισήμανε ότι φτιάχτηκαν 8 στάδια σε συνθήκες γαλέρας με 6500 εργάτες νεκρούς και υποτίμηση κάθε έννοιας ανθρώπινου δικαιώματος. Και ξεκαθάρισε πως αυτό η παγκόσμια κοινότητα και η ποδοσφαιρική κοινότητα δεν μπορεί να το αφήσει έτσι. Ακόμη πρόσθεσε πως μπορεί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss