Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία: Να είμαστε σε εκλογική ετοιμότητα

Αλέξης Τσίπρας: «Η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, για αυτό και το κόμμα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα»

Να βρεθεί ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, καθώς ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για το πότε αυτές θα πραγματοποιηθούν, τόνισε στην εισήγηση του o Αλέξης Τσίπρας κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η προεκλογική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, για αυτό και το κόμμα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα. Το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν είναι δεδομένο. Το μόνο δεδομένο είναι ότι θα είναι μια μάχη σκληρή, την οποία έχουμε κάθε δυνατότητα να κερδίσουμε», σημείωσε ο τέως πρωθυπουργός.

Υποκλοπές
Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο κος Μητσοτάκης «είναι πλέον βαθιά τραυματισμένος από την υπόθεση των υποκλοπών. Η υπόθεση έχει βάθος και δε θα σβήσει ούτε θα ξεχαστεί.

Γιατί δε πρόκειται για κάποια τυχαία περιστατικά αλλά για ένα μοντέλο διακυβέρνησης. Ο κος Μητσοτάκης δεν έκανε κάποιο λάθος ή κάποια αστοχία. Έτσι κυβερνούσε. Το σύστημα Μητσοτάκη άκουγε όσους ήθελε, όποιους ήθελε και όποτε ήθελε. Όχι μόνο από όταν ανέλαβε την εξουσία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο μεγάλο θέμα των ημερών, τις υποκλοπές, σημείωσε πως «είναι τόσο μεγάλο το εύρος των υποκλοπών, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss