Τwitter: Οι τζιχαντιστές βιάζονται να «επιστρέψουν» στην πλατφόρμα

Λογαριασμοί που συνδέονται με αυταρχικά κράτη φέρεται να ζητούν από τον Έλον Μασκ να επαναφέρει τη φωνή τους στο Twitter, γράφει το Politico

Η πίεση από αυταρχικά κράτη και περιθωριακές ομάδες είναι μια πρώιμη δοκιμασία για τον Έλον Μασκ καθώς αναδιαμορφώνει τους κανόνες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η πλατφόρμα αστυνομεύεται. Ο δισεκατομμυριούχος της τεχνολογίας έχει μερικούς νέους σούπερ θαυμαστές: τη Ρωσία, την Κίνα και το Ισλαμικό Κράτος.
Αφού ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αγόρασε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον περασμένο μήνα, αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι που συνδέονται με τη Ρωσία και την Κίνα, ακόμα και ορισμένοι τζιχαντιστές, τον προέτρεψαν να άρει τους περιορισμούς στη χρήση της πλατφόρμας.

Μέχρι στιγμής, οι εκκλήσεις τους έχουν πέσει στο κενό. Αλλά τα επανειλημμένα αιτήματα – μεταξύ άλλων από προσωπικότητες υψηλού προφίλ όπως η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αποτελούν μέρος των προσπαθειών αυτών των ατόμων να χρησιμοποιήσουν την εξαγορά του Μασκ ως ευκαιρία να επιστρέψουν στο Twitter.
Εξτρεμιστικές ομάδες στη Δύση έχουν ήδη προαναγγείλει την ιδιοκτησία του Μασκ ως σήμα ότι μπορούν να δημοσιεύουν περιεχόμενο γεμάτο μίσος και δυνητικά παράνομο στο διαδίκτυο με λίγη ή καθόλου αντίσταση.

Η Ρωσία και η Κίνα θέλουν ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss