Τζεφ Μπέζος: Η νέα ζωή του ιδρυτή της Amazon – Χαλαρός με τη σέξι σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ

Ο ιδρυτής της Amazon και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, Τζεφ Μπέζος, εμφανίστηκε με τη σύντροφό του με την οποία είναι μαζί από το 2019

Ένα ρομαντικό ραντεβού απόλαυσαν ο μεγιστάνας Τζεφ Μπέζος και τη νέα του σύντροφο, δημοσιογράφο Λόρεν Σάντσεζ.
Ο 58χρονος πρώην διευθύνων σύμβουλος της Amazon, και η 52χρονη δημοσιογράφος έδειχναν ευδιάθετοι καθώς έφευγαν από το πολυτελές hotspot διασημοτήτων Nobu, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως μαρτυρούν και η φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα διεθνή ΜΜΕ η Λόρεν Σάντσεζ με την ενδυματολογική της επιλογή άφησε λίγα πράγματα στη φαντασία καθώς επέλεξε να φορέσει φόρεσε ένα μικροσκοπικό, στράπλες, μαύρο φόρεμα.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Το ζευγάρι ήταν χαμογελαστό καθώς έβγαιναν από το πανάκριβο εστιατόριο χέρι-χέρι.

Κάποια στιγμή η παπαράτσι απαθανάτισαν την Σάντσεζ να προσπαθεί να φτιάξει το παπούτσι της.
Το Nobu είναι ένα δημοφιλές μέρος μεταξύ πολλών διασημοτήτων της A-list, συμπεριλαμβανομένων των Kardashians και Jenners, του Justin και Hailey Bieber, του Kanye West, του George και της Amal Clooney, της Heidi Klum, της Angelina Jolie και των Beckhams.
Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019, έχοντας πάρει και οι δύο διαζύγιο από προηγούμενους γάμους. Θυμίζουμε πως ο Μπέζος την ερωτεύθηκε το 2019 αποφασίζοντας να χωρίσει την τότε σύζυγό του Μακένζι, με την οποία ήταν παντρεμένοι 25 χρόνια έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
H Σάντσεζ, δημοσιογράφος …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss