Τζόρτζια Μελόνι: Αριστερός και υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ ο σύντροφός της Αντρέα Τζιαμπρούνο

 Ο Ανδρέα Τζιαμπρούνο είναι ο σύντροφος της νεοεκλεγείσας πρώτης γυναίκας πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.
Ο 41χρονος Τζιαμπρούνο είναι δημοσιογράφος που εργάζεται για το τηλεοπτικό κανάλι του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Mediaset.
Γεννημένος στο Μιλάνο το 1981, αποφοίτησε από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνο με πτυχίο στη φιλοσοφία πριν ξεκινήσει την καριέρα του στη Mediaset.
Έχει δουλέψει σε μια σειρά από παραγωγές του Mediaset, όπως το talk show Quinta Colonna (Πέμπτη στήλη) και τα προγράμματα ειδήσεων και συζητήσεων Matrix, Mattino 5 (Πρωί 5) και Stasera Italia (Ιταλία Σήμερα).
Προς το παρόν είναι παρουσιαστής του Studio Aperto (Ανοιχτό Στούντιο), του ειδησεογραφικού προγράμματος της Mediaset.
Αν και η καριέρα του τον φέρνει συχνά στο προσκήνιο, ο Τζιαμπρούνο κρατά τη ζωή του αρκετά ιδιωτική. Μετά βίας έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Instagram του είναι κλειστό και χρησιμοποιείται σπάνια.
Είναι τέσσερα χρόνια νεότερος από τη Μελόνι, την οποία συνάντησε για πρώτη φορά πριν από οκτώ χρόνια στα γυρίσματα του Quinta Colonna, όπου δούλευε τότε ο δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με την Corriere, η Μελόνι είχε φτάσει στο στούντιο πεινασμένη, καθώς δεν είχε φάει τίποτα όλη μέρα. Κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος, η πολιτικός, η οποία το 2014 έγινε επικεφαλής του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, έφαγε μια μπανάνα, αλλά δεν πρόλαβε να την τελειώσει πριν βγει ξανά στον αέρα το talk show.
«Ορμάω εκεί και της την αρπάζω από το χέρι, για να μην φανεί η Μελόνι με μια μπανάνα στον αέρα», θυμάται ο Τζιαμπρούνο. Η πολιτικός αρχικά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss