Βαρίδι για τους Δημοκρατικούς ο Μπάιντεν – Η εξαφάνιση μετά τις γκάφες

Η αδυναμία του Μπάιντεν να διαχειριτεί μεγάλες κρίσης σε συνδιασμό με τισ γκάφες που κάνει κατά καιρούς σε ομιλίες του έχουν δημιουργήσει μια αρνητική εικόνα ακόμα και στο ίδιο του το κόμμα

Οι ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ πλησιάζουν (θα πραγματοποιηθούν στις 8 Νοεμβρίου) και όπως όλα δείχνουν οι Δημοκρατικοί έχουν βάλει στον “πάγο” τον Τζο Μπάιντεν μετά τις αλλεπάλληλες γκάφες που έχει κάνει σε αρκετές ομιλίες του.
Τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας του ενόψει των εκλογών, που ξεπερνούν μετά βίας το 40%, καταδεικνύουν την αδυναμία του Μπάιντεν να πείσει ότι παραμένει , «παραγωγικός».

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις τελευταίες, προεκλογικές εμφανίσεις του ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε τροφή για πολλά σατυρικά σχόλια, αφού κάνει την μια γκάφα μετά την άλλη.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο 79χρονος Μπάιντεν, αναφερόμενος στο μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Ντέμπι Βάσερμαν Σουλτς την αποκάλεσε «γερουσιαστή» ενώ έσπευσε να επισημάνει ότι συνάντησε κατ΄ιδίαν τον «εφευρέτη» της ινσουλίνης, πρακτικά αδύνατο όταν η ινσουλίνη εφευρέθηκε το 1921!

Στην αποδόμηση του Προέδρου των ΗΠΑ έχουν συμβάλλει και οι διαφημιστικές καμπάνιες των υποψήφιων Ρεπουμπλικάνων, οι οποίοι κατάφεραν να μαζέψουν ένα πακτωλό χρημάτων, για να περιορίσουν επικοινωνιακά την επιρροή του «πλανητάρχη» στο εκλογικό σώμα, τη στιγμή που μόνο τρείς υποψήφιοι Δημοκρατικοί για τη Γερουσία μνημονεύουν στα τηλεοπτικά, προεκλογικά τους μηνύματα τον Τζο Μπάιντεν και τα κοινωνικά νομοσχέδιά του.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss