Βασιλιάς Κάρολος: «Τρολάρει» την… περιπέτεια με τα στιλό -«Αυτά τα αντικείμενα έχουν ταμπεραμέντο»

Γνωστός για το φλεγματικό του χιούμορ, ο βασιλιάς Κάρολος αστειεύθηκε δημόσια για τα πρόσφατα περιστατικά με τα ελαττωματικά στιλό

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φάνηκε να αστειεύεται για το άτυχο…σερί του με τα στυλό, την ώρα που ο ίδιος και η «βασιλική σύζυγος» Καμίλα υπέγραφαν ένα βιβλίο επισκεπτών στη Σκωτία.
Ο μονάρχης αντιμετώπισε πρόσφατα πρόβλημα με το στυλό ενώ υπέγραφε έγγραφα κατά τη διάρκεια της περιόδου πένθους για τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ Β’ και ο εκνευρισμός του έκανε το γύρο του κόσμου. Ο Βασιλιάς και η σύζυγός του πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια δέσμευση μετά το θάνατο της βασίλισσας στη Σκωτία τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου.

There was also a light-hearted moment where we think the king jokingly referred to pen-gate, remarking how ‘temperamental’ these writing implements can be ? pic.twitter.com/P6jMCoGzY4
— Rebecca English (@RE_DailyMail) October 3, 2022

Ενώ υπέγραφε ένα βιβλίο επισκεπτών στο Dumferline του Fife, ο Κάρολος φάνηκε να χρησιμοποιεί το δικό του στυλό πριν το παραδώσει στην Καμίλα χαμογελώντας και παρατήρησε: «Αυτά τα πράγματα έχουν ταμπεραμέντο».

Ο μονάρχης αναφέρθηκε προφανώς σε ένα viral βίντεο στο οποίο είχε την ατυχία να χρησιμοποιήσει ένα στυλό που είχε διαρροή ενώ προσπαθούσε να υπογράψει ένα έγγραφο στη Βόρεια Ιρλανδία.

Αρχικά έγραψε λάθος ημερομηνία υπογράφοντας μπροστά στις κάμερες, πριν αρχίσει να «τρέχει» το στυλό. «Θεέ μου, το μισώ αυτό το [στυλό]!» είχε πει τότε, χάνοντας την ψυχραιμία του. «Δεν αντέχω αυτό το απαίσιο πράγμα, αυτό που κάνει, κάθε καταραμένη φορά».
Σε ένα άλλο βίντεο, καθώς ετοιμαζόταν για την πρώτη συνεδρίαση του Privy Council, ο Κάρολος έκανε χειρονομίες σε ένα βοηθό του για να αφαιρέσει μια περίτεχνη θήκη από ένα στυλό. Μετά τις «ατυχίες» του, ο βασιλιάς έλαβε ένα νέο στυλό από μία γυναίκα στο πλήθος, ενώ χαιρετούσε το κοινό στο Κάρντιφ.
Η γυναίκα που χάρισε στον μονάρχη το στυλό είπε: «Για κάθε περίπτωση». Ο βασιλιάς Κάρολος που είναι γνωστός για το χιούμορ του, γέλασε καθώς δεχόταν το δώρο, παρακινώντας το υπόλοιπο πλήθος να χειροκροτήσει και να συμμετάσχει στα γέλια.
Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα κάνουν το πρώτο επίσημο ταξίδι στη Σκωτία, μετά το τέλος του βασιλικού πένθους. Το βασιλικό ζεύγος παρέθεσε δεξίωση στο Palace of Holyroodhouse στο Εδιμβούργο για να γιορτάσει τις κοινότητες της Νότιας Ασίας στη Βρετανία και συνάντησε εκατοντάδες καλεσμένους από την Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, το Νεπάλ, το Μπουτάν και τις Μαλδίβες.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss