Βασίλης Παπαθεοδώρου: Εψαχνε παιδική πορνογραφία -100 βίντεο με παιδιά

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης για παιδική πορνογραφία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στην έρευνά τους και τι υποστηρίζει ο ίδιος

Δύο σκληροί δίσκοι γεμάτοι με εικόνες που σοκάρουν. Τουλάχιστον 100 βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, με «πρωταγωνιστές» κάτω των 12 ετών φέρεται να εντόπισαν οι αστυνομικοί στις έρευνες που έκαναν στο σπίτι του Βασίλη Παπαθεοδώρου.
Την ίδια στιγμή, ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, Βασίλης Παπαθεοδώρου, μέσω του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου, ο οποίος μίλησε στο Newsbomb.gr, χαρακτήρισε τα ευρήματα που εντόπισαν στην κατοχή του τα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ως πρωτογενές υλικό για τη συγγραφή ενός βιβλίου, ευρήματα.

Ο 55χρονος συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου βρίσκεται από τις 21 Οκτωβρίου, προφυλακισμένος στο κατάστημα κράτησης Τρίπολης, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέα. Σε βάρος του συγγραφέα έχει ασκηθεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω Διαδικτύου.
Βασίλης Παπαθεοδώρου: Αναζητούσε για 5 χρόνια ροζ βίντεο παιδιών

Για περίπου 5 χρόνια, ο βραβευμένος συγγραφέας, Βασίλης Παπαθεοδώρου, αναζητούσε και κατέβαζε βίντεο και άλλο υλικό παιδικής πορνογραφίας. Αυτό φαίνεται να προκύπτει από τη διαδικτυακή δραστηριότητά του, που έχει καταγραφεί από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για τον εντοπισμό αυτών των εικόνων, ο 55χρονος είχε αποκτήσει πρόσβαση στα πιο σκοτεινά μέρη του Διαδικτύου, σε ιστοσελίδες του dark web, από όπου προχωρούσε συστηματικά, στη λήψη αποκρουστικών φωτογραφιών και βίντεο. Μάλιστα η δραστηριότητα του, ήταν ακόμα πιο έντονη τον τελευταίο χρόνο.
Στα περίπου 100 αρχεία που εντόπισαν οι αστυνομικοί στην κατοχή του συγγραφέα, αποτυπώνονται ανατριχιαστικές εικόνες πορνογραφίας ανηλίκων, με ορισμένα από τα ροζ βίντεο να έχουν “πρωταγωνιστές” ηλικίας ακόμα και 10 ετών.
Ειδικό λογισμικό «φωτογράφισε» τα ίχνη του Βασίλη Παπαθεοδώρου
Μέσω του ειδικού λογισμικού εντοπισμού αρχείων παιδικής πορνογραφίας CPS (CHILD PROTECTION SYSTEM), οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss