Βασίλισσα Ελισάβετ: Δυο συλλήψεις στο Εδιμβούργο στη διάρκεια της νεκρικής πομπής

Βασίλισσα Ελισάβετ: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της στο Εδιμβούργο όπου επικράτησε πανικός από κόσμο. Δυο συλλήψεις πραγματοποίησε η αστυνομία της Σκωτίας.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους δρόμους του Εδιμβούργου για να παρακολουθήσει τη μεταφορά της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ από το παλάτι του Χόλιρουντ Χάουζ προς τον καθεδρικό ναό του St Giles.
Σύμφωνα με τον Guardian, δεν έλειψαν και τα έκτροπα κατά τη διάρκεια της τελετής όπου και πραγματοποιήθηκαν δυο συλλήψεις.

Μια 22χρονη κρατούσε ένα πλακάτ με αντιμοναρχικό μήνυμα και συνελήφθη. «Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με την υποχρέωση να εμφανιστεί αργότερα στο δικαστήριο του σερίφη του Εδιμβούργου», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

NEW: The 22-year old woman who was arrested after holding up this anti-monarchy placard at St Giles’ Cathedral has now been CHARGED “in connection with a breach of the peace”, @PoliceScotland confirm.Will appear at Edinburgh Sheriff Court at a later date. pic.twitter.com/gFdBkoISB6
— Darshna Soni (@darshnasoni) September 12, 2022

Τη Δευτέρα (12/9), ένας 74χρονος επιτέθηκε φραστικά στον πρίγκιπα Άντριου με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός. Σύμφωνα με την αστυνομία του Εδιμβούργου, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αναμένεται κι αυτός να εμφανιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο.

UPDATE: A 74-year-old man was also arrested near Holyroodhouse in connection with a breach of the peace – he has also now been charged and isdue to appear before Edinburgh Sheriff Court.
— Darshna Soni (@darshnasoni) September 12, 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss