Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τι ρωτάει για την προγιαγιά του ο 4χρονος Λούις

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πώς διαχειρίζονται την απώλεια της προγιαγιάς τους βασίλισσας Ελισάβετ τα παιδιά της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε πώς οι γιοι της αντιμετωπίζουν τον θάνατο της προγιαγιάς τους, Βασίλισσας Ελισάβετ. Μιλώντας στον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας σε μια δεξίωση που πραγματοποιήθηκε για αξιωματούχους της Κοινοπολιτείας ενόψει της κηδείας της βασίλισσας, η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε ότι ο τετράχρονος Λούις κάνει ερωτήσεις και αγωνίζεται να καταλάβει.
Ο Ντέιβιντ Χάρλεϊ θυμήθηκε τη συνομιλία του με την Κέιτ, λέγοντας ότι αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος γιος της, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 9 ετών, «καταλαβαίνει τώρα πόσο σημαντική ήταν η προγιαγιά του και τι συμβαίνει».

Αλλά ο τετράχρονος Λούις ρωτούσε αν η καλοκαιρινή επίσκεψη της οικογένειας στο Κάστρο Μπαλμόραλ θα είναι ακόμα όπως τα θυμάται. «Ο νεότερος τώρα κάνει ερωτήσεις όπως: νομίζεις ότι μπορούμε ακόμα να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια όταν πάμε στο Μπαλμόραλ» και τέτοια πράγματα,ακόμη και αν δεν είναι εκεί;» είπε ο Χάρλεϊ.
Μιλώντας σε πολίτες την περασμένη εβδομάδα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ «καταλαβαίνει την απώλεια» της προγιαγιάς του – ενώ τα μικρότερα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις «λιγότερο».

«Η κόρη μου τη ρώτησε πώς πάνε τα παιδιά και η Κέιτ την ευχαρίστησε και είπε πως είναι καλά και τα φροντίζουν στο σχολείο, οπότε ήταν μια ωραία ανταλλαγή», ανέφερε μία γυναίκα που διατήρησε την ανωνυμία της

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα παραστούν στην κηδεία της προγιαγιάς τους σήμερα, περπατώντας πίσω από το φέρετρό της στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Η Daily Mail αναφέρει οτι ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σκέφτηκαν «πολύ και σκληρά» για το εάν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, ηλικίας εννέα και επτά ετών, θα έπρεπε να δώσουν το παρών.
Αλλά αφού ο Τζορτζ και η Σάρλοτ παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο του προπάππου τους τον Μάρτιο, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ αποφάσισαν ότι θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην επίσημη περίσταση. Ο Λούις, ο νεότερος του ζευγαριού, είναι μόλις τεσσάρων και δεν θα παραστεί στην κηδεία. Ο Τζορτζ και η Σάρλοτ θα ταξιδέψουν με αυτοκίνητο στο Αβαείο μαζί με την Κέιτ και την Καμίλα, προτού συμμετάσχουν στην πομπή με τα πόδια.
Σχετικές ειδήσεις:
Ελισάβετ: Η «δεξίωση του αιώνα» στο Μπάκιγχαμ – Οι ηγέτες, οι πρώτες κυρίες και τα στιγμιότυπα

Ο Χάρι έμαθε τελευταίος ότι πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ – Νέο «σίριαλ» λίγο πριν την κηδεία
Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις -«Είμαι καλά μπαμπά» λέει με αέρα ανεξαρτησίας


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss