Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο κοινοβούλιο σήμερα η σορός της – Η συγκινητική πομπή και τα δρακόντεια μέτρα

Η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ θα μεταφερθεί στο βρετανικό κοινοβούλιο όπου θα τοποθετηθεί στην κεντρική αίθουσα για λαϊκό προσκύνημα, μεχρι την ημέρα της κηδείας της στις 19 Σεπτεμβρίου

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι, μαζί με τον πατέρα τους βασιλιά Κάρολο Γ’, θα συνοδεύσουν σήμερα το απόγευμα το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ από το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Γουέστμινστερ με τα πόδια, σε μία συγκινητική πομπή που θα ξυπνήσει στην οικογένεια μνήμες απο το τελευταίο «αντίο» στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της πομπής, θα ηχούν κανονιοβολισμοί στο Hyde Park από το Βασιλικό Πυροβολικό, ενώ το Big Ben θα ηχεί πένθιμα. Στη συνέχεια και μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να περάσουν από το φέρετρο για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανία, με τις αρχές του Λονδίνου να εφαρμόζουν μία τεράστια αστυνομική επιχείρηση.

Ο Κάρολος, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι θα ακολουθήσουν το φέρετρο με τα πόδια καθώς θα κάνει το ταξίδι του μπροστά σε χιλιάδες πενθούντες που θα έχουν κατακλύσει το Λονδίνο, στη μεγαλύτερη μαζική συγκέντρωση στη βρετανική πρωτεύουσα εδώ και δεκαετίες.
Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι θα υποστηρίξουν τον Κάρολο περπατώντας μαζί του πίσω από το φέρετρο της Βασίλισσας καθώς θα μεταφέρεται στο Παλάτι του Γουέστμινστερ για να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ξυπνώντας σπαρακτικές μνήμες από τους έφηβους πρίγκιπες στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η πομπή θα μοιάζει τρομακτικά με τις φωτογραφίες του Ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss