Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό «ραντεβού» της με τον Τομ Κρουζ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να έγινε φίλη με τον ηθοποιό Τομ Κρουζ το περασμένο καλοκαίρι, λίγες εβδομάδες πριν φύγει απο τη ζωή σε ηλικία 96 ετών

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ έγιναν φίλοι πριν από το θάνατό της, σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως για πρώτη φορά ο βρετανικός Τύπος. H μονάρχης και ο πρωταγωνιστής του «Mission Impossible» «γνωρίστηκαν πραγματικά» το καλοκαίρι, είπε μια πηγή στους Sunday Times του Λονδίνου.
Ο 60χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε το Λονδίνο ως μέρος των εορτασμών για το «πλατινένιο ιωβηλαίο της Ελισάβετ», σηματοδοτώντας την 70η επέτειό της στον θρόνο, αλλά η ηλικιωμένη μονάρχης υπέφερε από κινητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να τον συναντήσει.

«Η βασίλισσα γνωστοποίησε ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Τομ Κρουζ στους εορτασμούς, έτσι εκείνος προσκλήθηκε να κάνει μια ειδική περιοδεία στο Κάστρο του Ουίνδσορ με τα πάντα να είναι προετοιμασμένα στην εντέλεια για εκείνον. Μετά, οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί», αποκάλυψε ανώνυμη πηγή.

O Toμ ΚρουζΑΡ

Η επίσκεψη στέφθηκε με επιτυχία, με τον Τομ Κρουζ να έχει την ευκαιρία να δώσει το παρών ακόμη και στους τελετουργικούς κανονιοβολισμούς. «Της άρεσε πολύ να τον βλέπει και πραγματικά τα πήγαν καλά οι δυό τους, τόσο πολύ που τον κάλεσε επίσης και για μεσημεριανό γεύμα. Του επετράπη ακόμη και να πετάξει με ελικόπτερο», λένε άνθρωποι που έγιναν μάρτυρες της σύντομης, αλλά δυνατής σχέσης που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη βασίλισσα και τον ηθοποιό

Η εκκολαπτόμενη φιλία επρόκειτο να συνεχιστεί με ένα μεσημεριανό ραντεβού, αλλά δεν ήταν γραπτό να συνεχιστεί: η Ελισάβετ πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, πριν προλάβουν να ξανασμίξουν.
Πριν εμφανιστεί στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της στον θρόνο τον Μάιο, ο Κρουζ εξέφρασε κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής συνέντευξης τον θαυμασμό του για τη Βασίλισσα Ελισάβετ. «Είναι απλώς μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποιος που έχει τρομερή αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει καταφέρει ήταν ιστορικό», είχε πει τότε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss