«Βέλος»: Το ιστορικό αντιτορπιλικό έβαλε πλώρη για online ναυμαχίες

Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος
27/10/2022 17:40

Είσαι ο κυβερνήτης του «Βέλους» ενός πλοίου με μεγάλη ιστορία. Μπορείς να ναυμαχήσεις σε real time από την οθόνη του υπολογιστή σου και αυτό επειδή πλέον το ελληνικό ιστορικό πλοίο βρίσκεται στον «στόλο» του World of Warships.Το έργο της ένταξης του «Βέλους» στο παγκοσμίου φήμης παιχνίδι, ανέλαβε ο Managing Director της AMG Media Γιώργος Κουράκος.Ο Γεώργιος Στρούθος (Regional Marketing Lead EMEA της Wargaming), μιλάει στο Newsbomb.gr για αυτό το εγχείρημα και -μεταξύ άλλων- επισημαίνει πως η προσθήκη του «Βέλους» στο παιχνίδι θα είναι η αρχή της ανάδειξης της ελληνικής ναυτικής ιστορίας.
– Το «Βέλος» μπήκε στο παιχνίδι του Word of Warships. Πώς προέκυψε αυτό και ποια η συμβολή σας;«Προσπαθούμε ως εταιρεία να συμπεριλαμβάνουμε στο παιχνίδι πολεμικά πλοία από διάφορες χώρες, έτσι φέτος ήρθε η σειρά να προσθέσουμε ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο στο παιχνίδι. Το Βέλος έκανε την αρχή».

Στιγμιότυπα του Βέλους από το παιχνίδι

– Γιατί επιλέχθηκε το Βέλος;«Το Βέλος είναι ένα εμβληματικό πλοίο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο έχει από μόνο του μια μακρά και ένδοξη ιστορία. Καθώς πρόκειται για ένα πλοίο κατηγορίας Fletcher που εκπροσωπείται ήδη στο παιχνίδι, θέλαμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες μας ανά τον κόσμο να δοκιμάσουν αυτό το πλοίο μουσείου στη μάχη».- Τι επιλογές έχει ο παίχτης, όταν διαλέγει το Βέλος; Μπορεί να συμμετέχει σε on-line ναυμαχίες;«Το Βέλος μπορεί να συμμετάσχει σε όλα μας τα modes, τα οποία είναι όλα online. Η κύρια λειτουργία είναι μια διαδικτυακή ναυμαχία εναντίον άλλων παικτών, σε ομάδα 12 εναντίον 12. Μπορούν επίσης να τη χρησιμοποιήσουν σε πιο ανταγωνιστική λειτουργία, όπως οι μάχες κατάταξης, όπου οι παίκτες αγωνίζονται για να ανέβουν μια βαθμίδα για να κερδίσουν έπαθλα του παιχνιδιού. Ή κάποιο πιο χαλαρό mode, όπου θα παλεύουν ενάντια στα bots, τα οποία είναι πλοία με ελιγμούς από την Τεχνητή Νοημοσύνη».

– Θα ακολουθήσουν και άλλα ελλην …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss