Victoria Beckham: Λανσάρει κραγιόν εμπνευσμένα από τις Spice Girls!

Η Victoria Beckham έχει αποδείξει ότι είναι πολυπράγμων και μπορεί να καταφέρει πολλά και διαφορετικά πράγματα με απόλυτη επιτυχία. Ξεκίνησε ως τραγουδίστρια στις Spice Girls, συνεχίζει εδώ και χρόνια να μας εντυπωσιάζει ως σχεδιάστρια μόδας, ενώ πριν περίπου έναν χρόνο παρουσίασε τη δική της εταιρεία καλλυντικών με την επωνυμία «Victoria Beckham Beauty».

Η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει: «Έψαχνα σε όλη μου τη ζωή για το τέλειο nude κραγιόν, αλλά πάντα έβρισκα ή πολύ μωβ ή πολύ καφέ αποχρώσεις». Πλέον, η σύζυγος του David Beckham μπορεί να βρει τη σωστή απόχρωση κραγιόν μιας και λανσάρει τη δική της σειρά, η οποία είναι εμπνευσμένη από το συγκρότημα Spice Girls.

Η συλλογή λέγεται Posh, όπως ακριβώς ήταν το παρατσούκλι της Victoria στις Spice Girls, και προετοιμάζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Βλέπεις, η Beckham ήθελε και επέμεινε τα κραγιόν να έχουν πλούσιο χρώμα και κρεμώδη υφή για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Ήθελε, επίσης, να ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας. 

Από την 1η Οκτωβρίου η σειρά με τα κραγιόν θα είναι διαθέσιμη online στο επίσημο site Victoria Beckham Beauty και θα αποτελείται από εννέα λαχταριστές αποχρώσεις- ανάμεσά τους ροζ, nude και καφέ-, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με τη λιγότερη δυνατή χρήση πλαστικού στο packaging.

Διάβασε ακόμα: Η Jessica Alba αποκάλυψε γιατί λατρεύει τα φρύδια των Ελληνίδων

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss