Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αλλοίωσαν την κατάθεσή μου στη δίκη Φιλιππίδη»

Οργισμένη η Βίκυ Πρωτογεράκη με αφορμή όλα όσα ειπώθηκαν από δημοσιογράφο σχετικά με την κατάθεση της στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη.

Το πρωί της Τρίτης η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το πρωινό» προκειμένου να μιλήσει για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η ίδια βγήκε εκτός εαυτού καθώς ανέφερε ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια της από τους δημοσιογράφους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η ηθοποιός φάνηκε εξοργισμένη με τους δημοσιογράφους. Μάλιστα άφησε υπόνοιες ότι συνεργάζονται με τους δικηγόρους των θυμάτων για τη σπίλωση των μαρτύρων. Η ίδια είχε δηλώσει ενώπιον του δικαστηρίου πως «το 90% των ανδρών ηθοποιών επιδεικνύουν το μόριό τους στις πρόβες». Ωστόσο, τώρα ισχυρίζεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Αλλοίωσε την κατάθεσή μου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτό το θεωρώ γκεμπελικό. Αυτές τις τακτικές τις έκανε μόνο ο Γκέμπελς, αυτές τις τακτικές δεν τις ενστερνίζομαι να αλλοιώνονται καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη. Και οι δικηγόροι των παθουσών έχουν την ίδια τακτική και από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται και με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλη με αυτό!», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα χυδαία πράγματα που έχουν βγει. Παρερμήνευσαν και όχι μόνο παρερμήνευσαν, αλλά αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου! Εγώ έφερα παραδείγματα ηθοποιών που όντως έβγαλαν το μόριό τους στο θέατρο, αλλά δεν είπα ότι όλο το θέατρο είναι έτσι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Εξοργισμένη η ηθοποιός, εξήγησε τι ακριβώς δήλωσε στην αίθουσα του δικαστηρίου και απαίτησε από τους δημοσιογράφους να ανακαλέσουν.
«Είπα ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ελευθεριότητας και αυτό το είπα με την καλή έννοια, όχι με την κακή έννοια. Ένας άνθρωπος εκτός θεάτρου μπορεί να παρεξηγήσει και να ποινικοποιήσει. Είπα ότι αν γινόταν αυτό, τότε θα πρέπει να είχαμε περάσει όλοι από το εδώλιο του κατηγορουμένου. Αυτό είπα στην αίθουσα και όχι αυτά που βγάζετε! Είμαι έξαλλη. Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος να πει κάτι για μένα ποτέ. Την τιμή και την υπόληψή μου την έχω ψηλά. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, να ανακαλέσετε», είπε με εμφανή την οργή της η ηθοποιός.
Σε εκείνο το σημείο, ο δημοσιογράφος επέμεινε ότι μετέφερε επί λέξη όσα είπε η ηθοποιός στην κατάθεσή της, ενώ ανέφερε ακόμα πως ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν παρών και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα.
«Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Απορώ με τόσο θράσος!», είπε εκείνη και δήλωσε πως έχει σκοπό να καταθέσει μήνυση. «Δεν μου αρέσει να αποδομούνται τα όσα λέω», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις
Βίκυ Πρωτογεράκη: Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους
Πέτρος Φιλιππίδης: Θετικός στον κορονοϊό – Οι φήμες για την εντατική
Πέτρος Φιλιππίδης: Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες υπεράσπισής του στη δίκη


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss