Βίντεο αποκάλυψη: Έτσι μεταφέρει μετανάστες στην Ελλάδα η Τουρκία – Λεπτό προς λεπτό η δράση τους

Μεταφέρουν τους μετανάστες με φορτηγά, τους κλέβουν και τους σπρώχνουν στο ποτάμι δείχνοντας τους τα μονοπάτια που θα τους περάσουν στην Ευρώπη

Αποκαλυπτικό βίντεο, ντοκουμέντο της δράσης της τουρκική στρατοχωροφυλακή, καταγράφει λεπτό προς λεπτό πώς μεταφέρονται από τους Τούρκους στα σύνορα και συνέχεια τους διώχνουν προς την Ελλάδα.
Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Οpen φαίνεται το φορτηγό που μεταφέρει τους μετανάστες.

Οι άνδρες της τουρκικής στρατοφυλακής του κατεβάζουν και τους περνούν από ενδελεχή έλεγχο παρακρατώντας κάθε τι πολύτιμο που κουβαλούν μαζί τους.
Τουλάχιστον 50 είναι οι μετανάστες που στη συνέχεια απομακρύνονται από το σημείο και οδηγούνται προς τα σύνορα με τους Τούρκους να τους υποδεικνύουν το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν για να περάσουν στην ελληνική πλευρά.

Το βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει τις μαρτυρίες μεταναστών που έχουν συλληφθεί στην Ελλάδα και υποστηρίζουν πως οι Τούρκοι είναι εκείνοι που τους έριξαν στο ποτάμι εξαναγκάζοντάς τους να περάσουν τον Έβρο.

Κάποιοι από τους 38 μετανάστες που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα στον Έβρο και εντοπίστηκαν λίγο αργότερα στην ελληνική πλευρά αποκάλυψαν την δράση των Τούρκων.
Μεταξύ άλλων μίλησαν για τις πρακτικές, στην εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου, αλλά και τον θάνατο της 4χρονης όταν βρίσκονταν στη νησίδα.
Η Αλαμπούντ Νάντα, η έγκυος γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσά τους δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια όσο και το παιδί της.

Μίλησαν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και περιέγραψαν στην κάμερα του ΑΝΤ1, πως οι Τούρκοι τους μετέφεραν στις όχθες τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss