Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι δρούσε το βίαιο ζευγάρι ληστών στην Αθήνα

Πρόκειται για έναν 38χρονο και μία 39χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας σούπερ μάρκετ έχει καταγράψει τη δράση συμμορίας ληστών, που διέπραξε εφτά επιθέσεις σε καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων και ταχυδρομεία.
Πρόκειται για έναν 38χρονο και μία 39χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Κυψέλη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ενώ όπως φαίνεται στο βίντεο δεν δίσταζαν να απειλούν με όπλο (σ.σ. αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είναι ρεπλίκα) τους υπαλλήλους των καταστημάτων που λήστευαν.

Η σύλληψη τους έγινε σχεδόν επ’ αυτοφώρω, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα ο 38χρονος είχε εισέλθει σε γαλακτοπωλείο στον Άγιο Παντελεήμονα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο, στο οποίο ανέμενε η 39χρονη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες, εντόπισαν το όχημα στην περιοχή της Κυψέλης, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Στην κατοχή τους και στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει προηγουμένως από το γαλακτοπωλείο, αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και μεταλλικές σφαίρες καθώς και ρουχισμός που όπως διαπιστώθηκε έχει χρησιμοποιηθεί κατά τη διάπραξη ληστειών. Όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, η δράση τους ξεκινά από τις αρχέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss