Βιβλίο για Τραμπ: Το «συγκλονιστικά ευγενικό» σημείωμα στον Μπάιντεν

Ο Nτόναλντ Τραμπ έγραψε ένα «συγκλονιστικά ευγενικό» σημείωμα παράδοσης στον Μπάιντεν όταν έφυγε από τον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο

Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε τις τελευταίες μέρες του στο Οβάλ Γραφείο ισχυριζόμενος ότι οι εκλογές ήταν νοθευμένες και δεν παρέστη στην ορκωμοσία του διαδόχου του, αλλά έγραψε ένα «σοκαριστικά ευγενικό» σημείωμα παράδοσης στον Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.
Το βιβλίο έχει τίτλο «Η μάχη της Ζωής του» και ο συγγραφέας του Κρις Γουίπλ, εστιάζει στην προεδρία του Μπάιντεν και αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για τη λειτουργία της κυβέρνησης. Ο Τραμπ ακολούθησε την προεδρική παράδοση των προκατόχων του και έγραψε μια επιστολή στον διάδοχό του πριν φύγει από το Οβάλ Γραφείο, αναφέρουν αποσπάσματα από το βιβλίο που έλαβε το Politico.

Ο κ. Μπάιντεν αντέδρασε στο σημείωμα λέγοντας: «Ήταν πολύ ευγενικό και γενναιόδωρο… Συγκλονιστικά ευγενικό». Η επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας ο Μπάιντεν αρνήθηκε να αποκαλύψει, προκάλεσε έκπληξη επειδή ο προκάτοχός του είχε εγκαταλείψει σχεδόν όλες τις άλλες συμβολικές πτυχές της μεταβίβασης της εξουσίας.
Ο πρώην πρόεδρος παρέλειψε την ορκωμοσία του Μπάιντεν και επισκέφθηκε το παραλιακό θέρετρο του Μαρ-α-Λάγκο μετά από μια αποχαιρετιστήρια τελετή στη Βάση Άντριους. «Ο πρόεδρος έγραψε μια πολύ γενναιόδωρη επιστολή», είχε πει …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss