Vivo X80 Pro – Ισχυρό smartphone με μερικές αδυναμίες

Η Vivo στοχεύει να επαναπροσδιορίσει τη βιντεοσκόπηση με το smartphone της. Κρίνοντας μόνο από το φύλλο προδιαγραφών, πληροί τις βασικές απαιτήσεις αρκετά καλά. Βίντεο Ultra HD έως 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 8k στα 30 FPS, συμπληρωμένο με ισχυρό σταθεροποιητή εικόνας. Η Vivo ελπίζει επίσης να προσφέρει την κινηματογραφική εμπειρία από το κουτί με τη λειτουργία Zeiss Cinematic.

Όλα αυτά είναι καλά και καλά, αλλά πάντα υπάρχουν περιορισμοί. Για παράδειγμα, η λειτουργία Cinematic είναι ένας από τους λίγους τρόπους εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 21:9, αλλά μόνο σε Full HD και με τυπική σταθεροποίηση εικόνας. Εάν θέλετε μέγιστη σταθερότητα εικόνας, πρέπει να αρκεστείτε στα 1080p και στα 60 FPS. Εάν προτιμάτε 21:9, η λειτουργία Zeiss είναι ξανά εκτός λειτουργίας, αλλά μπορεί να είναι ενεργή σε Ultra HD στα 30 FPS. Βλέπετε, λοιπόν, είναι περίπλοκο.

Εάν είστε σοβαροί για τα γυρίσματα με το Vivo X80 Pro, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τη λειτουργία Pro. Αν και πολύ πιο περίπλοκο, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων και λειτουργίας καταγραφής, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία των λεγόμενων εγγραφών βίντεο γκρι φιλμ, αλλά αυτό περιορίζει τον ρυθμό καρέ και καθιστά υποχρεωτική τη μετα-επεξεργασία.
Χωρίς τη λειτουργία καταγραφής, οι ρυθμίσεις Pro προσφέρουν μια άφθονη σειρά ρυθμών FPS: είναι δυνατά έως και 240 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss