Volvo EX90: Πληροφορίες όταν και όπου χρειάζεται – FleetNews

[embedded content]

Το νέο Volvo EX90 παρέχει στον οδηγό του τις πληροφορίες που χρειάζεται, όταν και όποτε τις χρειάζεται, αποφεύγοντας τη σύγχυση που προκαλείται όταν καταρρέει η επικοινωνία με μία τεχνολογική συσκευή.
Η Volvo προσθέτει… αφαιρώντας
Τα σημερινά αυτοκίνητα είναι φορτωμένα με νέες δυνατότητες, λειτουργίες και τεχνολογίες. Η Volvo δηλώνει πως θέλει αυτά τα χαρακτηριστικά να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και ασφαλέστερη, αντί να δημιουργούν περισσότερους περισπασμούς ή σύγχυση. Για αυτό, είναι ουσιώδες το αυτοκίνητο να παρέχει ξεκάθαρες πληροφορίες, συναφείς με ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε κάθε στιγμή.
Έχοντας αυτό υπόψη, η εταιρεία έθεσε ως κορυφαία προτεραιότητα κάνει τη μετάβαση από το χειροκίνητο στο υποβοηθούμενο πρόγραμμα οδήγησης (και στο μέλλον, στο πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης) εύκολη και ενστικτώδη. Το ίδιο ισχύει και για την πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, μέσω των οθονών του αυτοκινήτου: θέλει να μας παρουσιάζει ό,τι χρειάζεται με απλοποιημένο τρόπο.
Στο Volvo EX90, την επερχόμενη αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV της μάρκας, μία μεγάλη κεντρική οθόνη παρέχει γρήγορη πρόσβαση στην πλοήγηση, τα media και το τηλέφωνο του οδηγού, καθώς και σε ρυθμίσεις και άλλες συνηθισμένες ενέργειες. Ανάλογα με το αν ο οδηγός είναι σταθμευμένος ή οδηγεί, ή μιλά στο τηλέφωνο, μία ειδική προσαρμοστική γραμμή μενού θα προτείνει τις ενέργειες που έχουν περισσότερο νόημα για τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Για πληροφορίες πιο σχετικές με την οδήγηση, όπως οδηγίες κατεύθυνσης, ενδείξεις ταχύτητας και αυτονομίας, υπάρχει μία δεύτερη, μικρότερη οθόνη ακριβώς πίσω από το τιμόνι. Και σε αυτήν, το όχημα προσαρμόζει την αλλαγή από το ένα πρόγραμμα στο άλλο, διασφαλίζοντας ότι ο οδηγός γνωρίζει τι να περιμένει απ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss