Volvo EX90, το πιο προηγμένο αυτοκίνητο της μάρκας – FleetNews

Η Volvo Cars παρουσίασε στη Στοκχόλμη το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90, το πιο προηγμένο αυτοκίνητο της μάρκας, που «αναβαθμίζει τη ζωή μαζί του».
Το νέο Volvo EX90 είναι παραπάνω από απλώς ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με την εταιρεία που το δημιούργηε. Δεν πρόκειται μόνο για το πιο προηγμένο Volvo που έχει δημιουργηθεί, αλλά και “το εισιτήριο εισόδου μας σε ένα ευρύτερο οικοσύστημα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών που μπορούν να κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, πιο απολαυστική και να μας επιτρέψουν να καρπωθείτε όλα τα οφέλη της μετάβασης στην πλήρη ηλεκτροκίνηση”.
Το προηγμένο Volvo EX90 σηματοδοτεί, επίσης, τη νέα προσέγγιση στην απόκτηση ενός Volvo, είτε παραγγελθεί online είτε σε Επίσημο Διανομέα, ενώ πέραν της αγοράς μπορεί να χρησιμοποιείται μέσω συνδρομής ή μίσθωσης. Το EX90 υποστηρίζεται περαιτέρω από την εφαρμογή Volvo Cars για smartphone, την mobile πλατφόρμα που συγκεντρώνει σε ένα σημείο μία ευρεία ποικιλία υπηρεσιών και λειτουργιών σχετικών με αυτό το οικογενειακό SUV. Η εφαρμογή Volvo Cars υποστηρίζει την αναζήτηση δημόσιων σταθμών φόρτισης και πληρωμής της, τη διαχείριση της έξυπνης φόρτισης στο σπίτι, τον προγραμματισμό νέων ασύρματων ενημερώσεων λογισμικού και την ασύρματη είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί.
Μέσα στο νέο μοντέλο δύο φωτεινές οθόνες παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, με ξεκάθαρες πληροφορίες, προσαρμοσμένες στην εκάστοτε συνθήκη. Το κορυφαίο σύστημα infotainment και η συνδεσιμότητα δημιουργούν απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το Volvo EX90 συνοδεύεται από ευρεία γκάμα ενσωματωμένων εφαρμογών και υπηρεσιών Google, συμπεριλαμβανομένων των απομακρυσμένων εντολών μέσω Google Assistant.

Ο Jim Rowan, CEO της Volvo Cars παρουσιάζει το Volvo EX90, το πιο προηγμένο αυτοκίνητο της μάρκας

«Το Volvo EX90 είναι το όραμά μας για ένα μεγάλο οικογενειακό SUV στην ηλεκτρική εποχή», δήλωσε CEO της Volvo Cars, Jim Rowan. «Γεννημένο ηλεκτρικό και με εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό, επιδεικνύει αυτό που θα εκπροσωπούν τα μελλοντικά αυτοκίνητα Volvo σε όρους ασφάλειας, τεχνολογίας, βιωσιμότητας, σχεδίασης, καθώς και σε ό,τι έχει να κάνει με τη δημιουργία μίας πιο εξατομικευμένης εμπειρίας για κάθε πελάτη».
Εύκολη φόρτιση 
Η φόρτιση του αυτοκινήτου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη, χάρη σε μία ποικιλία έξυπνων τεχνολογιών και υπηρεσιών. Με την εμπειρία δημόσιας φόρτισης πλήρως ενσωματωμένη στην εφαρμογή Volvo Cars, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκατοντάδων χιλιάδων δημόσιων σημείων φόρτισης ανά τον κόσμο, να πληρώσετε για τη φόρτισή σας και να παρακολουθείτε τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss