Βόρεια Ήπειρος: Οι ομογενείς καταγγέλλουν πογκρόμ συλλήψεων

Οι ομογενείς της Βορείο Ηπείρου καταγγέλλουν τις βίαιες συλλήψεις Ελλήνων, με την κατηγορία της «πλαστογραφίας» σχετικά με ιδιοκτησίες περιουσιών στη Χιμάρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια»:
«Tο τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον πολυάριθμες συλλήψεις και διώξεις σε βάρος των συμπολιτών μας από τη Χιμάρα και τις Δρυμάδες με κύρια κατηγορία τη συνέργεια σε πλαστογραφία εγγράφων που αφορούν το ιδιοκτησιακό.

Στο σημείο αυτό, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε στην κοινή γνώμη και στην Εισαγγελία Αυλώνας ότι δύο (2) ανώτατα στελέχη, ο υπεύθυνος του Κτηματολογίου Αυλώνας και ο υπεύθυνος για το ιδιοκτησιακό στην Επαρχία Αυλώνας που πέρυσι συνελήφθησαν με τις ίδιες κατηγορίες και για τις ίδιες αξιόποινες πράξεις και περιστάσεις, είναι πλέον ελεύθεροι.
Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι συλλήψεις συμπολιτών μας σε βραδινές ώρες, στα σπίτια τους, με βία και τρόμο, με περιπτώσεις ατόμων βεβαρυμμένης κατάστασης υγείας και ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Οι καταχραστές της ακίνητης περιουσίας βρίσκονται στην εξουσία, είναι προστατευμένοι από αυτήν, και αυτό είναι κάτι που η Χιμάρα γνωρίζει. Υπάρχει πλήρης συνείδηση της κοινότητας μας ότι η λεηλασία και η μαζική κλοπή περιουσίας δεν μπορεί να έχει γί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss