Βρετανία: Νεκρόφιλος που κακοποίησε σεξουαλικά 102 πτώματα, κατηγορείται για άλλες 16 σεξουαλικές επ

Καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια στις 15 Δεκεμβρίου 2021, αφού παραδέχτηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 102 γυναίκες ενώ εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε νεκροτομείο νοσοκομείου της Βρετανίας.

Ο Ντέιβιντ Φούλερ, είναι ο νεκρόφιλος δολοφόνος που κακοποιούσε σεξουαλικά πτώματα σε νεκροτομεία νοσοκομείων και κατηγορείται για 16 ακόμη σεξουαλικά αδικήματα.
Ο 68χρονος καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια τον Δεκέμβριο του 2021, αφού παραδέχτηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 102 πτώματα γυναικών, ενώ εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε νεκροτομείο νοσοκομείου, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Γύριζε βίντεο με τις άρρωστες πράξεις του
Σοκάρει το γεγονός ότι βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του την ώρα που κακοποιούσε τα πτώματα, μεταξύ των οποίων ένα εννιάχρονο κορίτσι, δύο 16χρονες και μια γυναίκα 100 ετών, 12 χρόνια πριν από τη σύλληψή του τον Δεκέμβριο του 2020.

Επίσης, χτύπησε και στραγγάλισε μέχρι θανάτου την Wendy Knell, 25 ετών, και την Caroline Pierce, 20 ετών, πριν τις κακοποιήσει σεξουαλικά σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις στο Κεντ, το 1987.

Ο συνταξιούχος καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια στις 15 Δεκεμβρίου 2021, αφού δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο για τις δολοφονίες τους, καθώς και για άλλα 51 αδικήματα, συμπεριλαμβανομένων 44 κατηγοριών που αφορούν 78 θύματα σε νεκροτομεία, μεταξύ 2008 και Νοεμβρίου 2020.
Τα εγκλήματά του ήρθαν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, αφού συνδέθηκε με μία από τις μακροβιότερες ανεξιχνίαστες διπλές δολοφονίες στη Βρετανία πριν από περισσότερα από 30 χρόνια.
Δράστης «παγωμένων» για 30 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss