Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποζάρει με τη μαμά της στην παραλία και εντυπωσιάζουν

Βρισηίδα Ανδριώτου: Φωτογραφίζεται με τη μητέρα της με μαγιό και κλέβουν τις εντυπώσεις

H Βρισηίδα Ανδριώτου περνά λίγο χρόνο με την οικογένειά της λίγο πριν την εγκατάστασή της στην Αθήνα. Το μοντέλο θα μετακομίσει για να κάνει μια νέα αρχή.
Το μεσημέρι της Τρίτης, η πρώην παίκτρια Survivor, πήγε στην παραλία για τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού, μαζί με την μητέρα της. Μητέρα και κόρη πόζαραν χαμογελαστές στον φακό, και εντυπωσίασαν τους πάντες.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου με την μητέρα της.Instagram / vrisiida_andrio

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ερωτική «μετανάστης» για χάρη του Σπύρου Μαρτίκα

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο φετινό Survivor και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, είναι αχώριστοι.

Ως γνωστόν, ο φαρμακοποιός έχει τις επιχειρήσεις του στον Πειραιά, ενώ το μοντέλο ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και χρησιμοποιούμε τη λέξη «ήταν», γιατί πλέον μετακόμισε. Μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Βρισηίδα αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στον Πειραιά, ώστε να βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της και φυσικά να γλιτώσει και τα περιττά έξοδα μετακινήσεων.
«Η πρώτη μας βόλτα με τον Σπύρο Μαρτίκα ως πλέον κάτοικος Πειραιά», έγραψε το μοντέλο σε story που ανέβασε με τον αγαπημένο της, χωρίς να κάνει γνωστό όμως αν συγκατοικούν ή αν μένει σε άλλο σπίτι κοντά του.

Η ανάρτηση της Βρισηίδας.Instagram: vrisiida_andrio


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss