#WelcomeFall: 6 τάσεις στα jeans που θα βλέπεις παντού το φθινόπωρο

Δειλά-δειλά ξεκινάμε να μπαίνουμε στη νέα σεζόν και με βαριά καρδιά πρέπει να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι (κάθε αρχή και δύσκολη λένε, είναι μέχρι να μπούμε σε πρόγραμμα). Αλλά καταλαβαίνω ότι με τον ερχομό του Σεπτέμβρη σαν κάπως να σου έρχονται όλα μαζεμένα, όπως το άνοιγμα των σχολείων, το διάβασμα, η καθημερινή επιλογή του outfit για το σχολείο και άλλα τόσα!
Στη μετάβαση όμως από τη μία σεζόν στην άλλη έρχεται και κάτι super exciting που ίσως είναι ο μοναδικός λόγος που περιμένουμε να φύγει το καλοκαίρι και να έρθει το φθινόπωρο. Ποιος είναι αυτός; Οι νέες τάσεις φυσικά! Σε ομορφιά και μόδα γεννιούνται νέες τάσεις κάθε σεζόν και εμείς είμαστε εδώ ανυπομονώντας να τις μάθουμε όλες.

DIY: 2 τρόποι να ξεβάψεις το σκούρο jean και να το κάνεις καινούριο
Οι τάσεις των jeans για τη νέα σεζόν είναι εδώ
Σήμερα λοιπόν θα σταθώ στο τελευταίο και θα μιλήσουμε για μόδα. Αν λατρεύεις τα τζιν σαν εμένα, τότε αυτό το φθινόπωρο είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα σου! Θα δεις πολύ τζιν αυτή τη σεζόν, μέσα από μια σειρά από μοναδικά στυλ που θα λατρέψεις.

Από πανωφόρι τζιν μέχρι εσώρουχα (εντάξει εμείς ίσως δεν το επιλέξουμε, αλλά η Dua Lipa δεν είπε όχι σε αυτό), ψωνίζουμε σε jean τα πάντα. Η μόδα μπορεί να εξελίσσεται, αλλά ποτέ «δεν ξεχνάει» από πού ξεκίνησε. Σίγουρα γνωρίζεις τη φράση «Η μόδα κάνει κύκλους» και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι τάσεις που θα βλέπουμε παντού φθινόπωρο-χειμώνα ταιριάζουν απόλυτα με αυτό!

@pinterestfavoritess 🙂 #28DaysOfEucerin #DuetDoWet #aesthetic #pinterest #outfits #baggyjeans #inspo #clothing #trending #viral #foryoupage #fyp ♬ original sound – Edits

Η επισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss