Windows 10 και Office 2021 στην καλύτερη τιμή, με περισσότερες εκπτώσεις στο Godeal24 Double 12 Deals!

Εάν είστε απογοητευμένοι επειδή χάσατε τη Black Friday και τη Cyber Monday, η Godeal24 έχει ξεκινήσει την προσφορά Double 12, η οποία παρέχει τις ίδιες προσφορές με τη Black Friday.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τη χαμηλότερη τιμή της Black Friday για να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό της Microsoft για το PC σας. Τι είναι το Double 12 Promotion; Το Double 12 είναι ένα event αγορών που πραγματοποιείται στις 12 Δεκεμβρίου κάθε έτους και μπορεί να θεωρηθεί ως συνέχεια της προωθητικής ενέργειας Double 11. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Godeal24 διέθεσε γνωστά προγράμματα με μεγάλες εκπτώσεις ως ένα ευχαριστώ στους καταναλωτές.
Η επίσημη τιμή του Microsoft Office 2021 Pro είναι 439,99 δολάρια. Στις εκπτώσεις της Godeal24 στις 12.12, η τιμή του γνήσιου Office 2021 Pro είναι μόνο 24,25€, εξοικονομώντας σας έως και 90% της αρχικής του τιμής. Αν πρέπει να το εγκαταστήσετε σε πολλούς υπολογιστές ή να το αγοράσετε μαζί με φίλους, το πακέτο Office 2021 5PCs είναι η καλύτερη προσφορά αφού μπορείτε να το αγοράσετε με μόλις 13,05€/PC. Μην ανησυχείτε για το αν το λογισμικό είναι ασφαλές και αξιόπιστο.
Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και να χρησιμοποιήσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας χρήσης που αγοράσατε από το Godeal24. Αφού η ενεργοποίηση ολ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss