WLGaming και Pentagon Maze το ζευγάρι των τελικών στο Greek Legends

GAMES

O Icebreaker εν δράσει στο summoners rift. GREEKLEGENDS.GR

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Pentagon Maze esports στέλνοντας τη Zerolag στο μικρό τελικό του Greek Legends.

Ο Humble και ο Danki συνεχίζουν να οδηγούν την Pentagon Maze Esports στη ξέφρενη πορεία της στο GLL PRO AM. Με δυο νίκες και μια ήττα, η PME κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Zerolag και να περάσει στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κλειδώνοντας παράλληλα και τη συμμετοχή της στο SIGMA Cup.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας και στο ντέρμπυ της αγωνιστικής, η WLGaming με έναν εξαιρετικό Jojo, υπερίσχυσε της Team Phantasma με συνολικό σκορ 2-1.

Στο πρώτο game της σειράς τα πράγματα ήταν αρκετά εύκολα για τη WLG, ενώ στο δεύτερο ακριβώς το ίδιο αλλά για τη Team Phantasma.

Tο Decider ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει φέτος με πολλές ανατροπές και fights που έκοβαν την ανάσα, με νικητές στο τέλος τη WLG. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Icebreaker κατάφερε και εκείνη να περάσει στο τελικό και στο SIGMA Cup το Νοέμβρη.

Σήμερα (27/10) θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός της διοργάνωσης, ο οποίος θα κρίνει και το ποιος θα πάρει το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για το SIGMA Cup μεταξύ Team Phantasma και HELL Zerolag, αποκλειστικά στο κανάλι του GamersLounge με Ελληνική αναμετάδοση.

Μείνετε συντονισμένοι στο SPORT24 για την καθημερινή ενημέρωση σας πάνω στα esports και τo gaming

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss