Ξενογιαννακοπούλου: Οι αντικρατιστές της ΝΔ απομυζούν το κράτος

Αναλυτικά η συνέντευξη της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Newsbomb.gr

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να ανατρέψει τα ως τώρα δημοσκοπικά δεδομένα και θα είναι πρώτο κόμμα το βράδυ της Κυριακής των εκλογών της απλής αναλογικής, εκφράζει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας στο Newsbomb.gr.
Η τομεάρχης Εργασίας και βουλευτή του Βόρειου τομέα της ΄Β Αθηνών, εξαπολύει σφοδρή επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης για την πολιτική που ακολουθεί στα εργασιακά, ισχυριζόμενη πως έχει επιβάλλει «την απορρύθμιση και τη φθηνή ελαστική εργασία, ενθαρρύνει την εργοδοτική ασυδοσία», ενώ χαρακτηρίζει «πυροτέχνημα» το λεγόμενο «καλάθι του νοικοκυριού.

Ως προς το ζήτημα των παρακολουθήσεων, μιλάει για «στοιχεία που δείχνουν την ύπαρξη ενός ευρύτερου παρακρατικού κυκλώματος παρακολουθήσεων, ακόμη και υπουργών», ενώ με αφορμή την υπόθεση Πάτση τονίζει πως το «επιτελικό κράτος» της ΝΔ «είναι το όχημα για την κατάληψη του κράτους ως λάφυρου».
Αναλυτικά η συνέντευξη της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στο Newsbomb.gr

Κυρία Ξενογιαννακοπούλου, αν καταλαβαίνουμε σωστά, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχετε ικανοποιηθεί με τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας; Τι άλλο θα έπρεπε, δηλαδή, να πράξει ο πρωθυπουργός;

Η αντίδραση του κ.Μητσοτάκη στο σκάνδαλο Πάτση ήταν υποκριτική και με μεγάλη καθυστέρηση, όταν πλεον ο σάλος που ξέσπασε από τις αποκαλύψεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τον υποχρέωσε να αντιδράσει. Οι δραστηριότητες του κ. Πάτση ήταν γνωστές εδώ και χρόνια, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα σε εφημερίδες και ερωτήσεις βουλευτών τουΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δεν απαντήθηκαν ποτέ.
Είναι προκλητικό να βλέπουμε υπουργούς να δηλώνουν αναρμόδιοι και «ανεύθυνοι» για τους φορείς που εποπτεύουν και για το ένα εκατομμύριο ευρώ απευθείας αναθέσεις στον κ. Πάτση από τα ΕΛΤΑ!
Δεν είναι όμως μία μεμονωμένη περίπτωση, αλλά μία από τις πολλές που συνεχώς αποκαλύπτονται και χαρακτηρίζουν τελικά την διακυβέρνηση Μητσοτάκη. Καθημερινά αποδεικνύεται ότι το «επιτελικό κράτος» της ΝΔ είναι το όχημα για την κατάληψη του κράτους ως λάφυρου μέσα από την κομματικοποίηση, τις πελατειακές σχέσεις και τις προκλητικές απευθείας αναθέσεις, που ξεπερνούν τα 7,5 δισ. ευρώ, σε εκλεκτούς φίλους και «ημέτερους».
Τελικά, οι νεοφιλελεύθεροι αντικρατιστές της κυβέρνησης της ΝΔ απομυζούν το κράτος εις βάρος του δημοσίου συμφέρο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss