Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Δείτε αναλυτικά όλες τις νέες κυκλοφορίες του Netflix την εβδομάδα 19 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022.

To Thai Cave Rescue βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και Ο Αρωματοποιός είναι ορισμένες από τις νέες κυκλοφορίες που ξεχωρίζουν στο Netflix αυτή την εβδομάδα. Παράλληλα, στις 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί η νέα ταινία του Romain Gavras με τίτλο ATHENA.
Σειρές του Netflix

Διάσωση σε Σπηλιά της Ταϊλάνδης (Thai Cave Rescue)Κυκλοφορεί 22/9/2022Μια παγκόσμια προσπάθεια διάσωσης ξεκινά όταν μια ποδοσφαιρική ομάδα νέων από την Ταϊλάνδη κι ο προπονητής της παγιδεύονται στο σπήλαιο Tαμ Λουάνγκ. Από αληθινά γεγονότα.Τα Κορίτσια της Τελευταίας Σειράς (The Girls at the Back)Κυκλοφορεί 23/9/2022Πέντε 30χρονες γυναίκες, φίλες από το λύκειο, συναντιούνται για την εκδρομή που πάνε μαζί κάθε χρόνο. Φέτος όμως, μία από αυτές μόλις έμαθε ότι έχει καρκίνο.

Δυναστεία: Σεζόν 5 (Dynasty: Season 5)Κυκλοφορεί 24/9/2022Προχωρημένα παιχνίδια εξουσίας, δυσάρεστες αδερφικές αντιπαλότητες και αδιάκοπα σαμποτάζ δεν αφήνουν σε ησυχία τους Κόλμπι και τους Κάριγκτον ούτε αυτήν τη σεζόν.

Ταινίες του Netflix
Ο Αρωματοποιός (The Perfumier)Κυκλοφορεί 21/9/2022Για να ανακτήσει την όσφρησή της και να πάρει πίσω τον εραστή της, μια ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν αρωματοποιό που φτιάχνει τέλεια αρώματα με δολοφονικές μεθόδους.
Τα Μπλουζ ενός Τζαζίστα (A Jazzman’s Blues)Κυκλοφορεί 23/9/2022Η ιστορία απαγορευμένου έρωτα και οικογενειακού δράματος του Τάιλερ Πέρι ξετυλίγει σαράντα χρόνια μυστικών και ψεμάτων υπό τους ήχους των μπλουζ στα βάθη του Νότου.
Λου (Lou)Κυκλοφορεί 23/9/2022Μια απότομη συνταξιούχος που ζει ήσυχα με το σκυλί της μάχεται τη φύση και το σκοτεινό παρελθόν της, όταν η κόρη ενός γείτονα απάγεται κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

ΑΘΗΝΑ (ATHENA)Κυκλοφορεί 23/9/2022Η τραγική δολοφονία ενός νεαρού αγοριού πυροδοτεί έναν πόλεμο στην κοινότητα του Αθηνά. Στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρίσκονται τα μεγαλύτερα αδέρφια του θύματος.
Ντοκιμαντέρ του Netflix
The Real Bling Ring: Η Συμμορία του Χόλιγουντ (The Real Bling Ring: Hollywood He …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss