Ξέσπασε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Πρέπει να το βουλώσει ο Φαν Χάαλ»

Επίθεση στον Λουίς Φαν Χάαλ από τον τερματοφύλακα της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες

Ο τερμτατοφύλακας της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα της Αλμπισελέστε με την Ολλανδία, χαρίζοντας στη χώρα του μια επική πρόκριση
Αφού έπιασε δυο πέναλτι και πανηγύρισε έξαλλα με τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του ο 30χρονος κίπερ εξαπέλυσε «πυρά» κατά… πάντων

Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση αναφέρθηκε σε έντονο ύφος τόσο στον διαιτητή Ματέου Λαόθ χαρακτηρίζοντας τον «άχρηστο» ενώ κάλεσε τον προπονητή της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ να το «βουλώσει»
Συγκεκριμένα ο Μαρτίνες δήλωσε:«Ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν 2-0 μπροστά, αλλά ο διαιτητής έδινε όλες τις φάσεις υπέρ της Ολλανδίας. Από το πουθενά μείωσαν με μια καλή κεφαλιά, ο διαιτητής έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις χωρίς λόγο, τους έδωσε 2-3 φάουλ έξω από την περιοχή. Σαν να ήθελε να σκοράρουν.

Ελπίζω να μην έχουμε αυτόν τον διαιτητή ξανά, είναι άχρηστος. Άκουσα τον Φαν Χάαλ να λέει πριν τα πέναλτι πως έχουν πλεονέκτημα και να δηλώνει βέβαιος πως θα μας νικήσουν. Πιστεύω πως πρέπει να το… βουλώσει».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss