Ξέσπασμα Χάρη Ρώμα: Δημοσιογράφος με έμπλεξε στην υπόθεση της 12χρονης

Ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης αναφέρθηκε στη φερόμενη δημοσιογράφο που τον εμπλέκει στην υπόθεση των Σεπολίων.

Το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Ρώμας μίλησε σχετικά με την υπόθεση βιασμού 12χρονης στα Σεπόλια που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» προκειμένου να πάρει θέση και να δώσει τη δική του απάντηση σε εκείνους που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της 12χρονης λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών με τον κατηγορούμενο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
«Είναι σε διαδικασία αυτόφωρου, η συγκεκριμένη που τοποθετείται στην ευρύτερη αριστερά τοποθετημένη με εμπλέκει. Η συγκεκριμένη κυρία, φερόμενη ως δημοσιογράφος θεωρεί ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν. Και έτσι είναι. Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια. Η κυρία αυτή έκανε γκάλοπ στο Twitter με την ερώτηση “πιστεύετε ότι ο Χάρης Βρώμας ήξερε ότι ο Ηλίας Μίχας βίαζε το 12χρονο», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Ήμουν ο πρώτος που αποφάσισα να μιλήσω. Είναι φυσικό όταν είσαι πολιτικός διάφοροι παρατρεχάμενοι να έρχονται. Ο συγκεκριμένος άνδρας ερχοτάν στις παραστάσεις ως πραγματικός θαυμαστής. Έδινε και ψηφοδέλτια μου ενώ μου είχε φέρει να δω και αυτόγραφα. Πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται ένα φρικτό τέρας», τόνισε ο ηθοποιός.

Σε συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως υπάρχει ένα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss