Υπερπανσέληνος στον Αιγόκερω: Αυτά τα ζώδια θα κόψουν τους δεσμούς με το παρελθόν τους

Μια ακόμα Υπερπανσέληνος (Supermoon) θα γίνει στις 13/07, 19:58 ώρα Ελλάδας στις 20° 17’ του Αιγόκερω, η οποία θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, (Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς), που έχουν γεννηθεί τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 20 μοίρες.
Την ίδια μέρα έχουμε την Αφροδίτη στους Διδύμους να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ενώ την επόμενη μέρα γίνονται δυο όψεις, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που επηρεάζουν αρκετά τις εξελίξεις.
Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια επηρεάζονται με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για τις σχέσεις σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων και με πλήρη επίγνωση θα κόψεις κάποιους δεσμούς με το παρελθόν, που πλέον έχουν… χαλαρώσει. Σε πολλές περιπτώσεις, θα νιώσεις ότι τα αισθήματα σου βάζουν εμπόδια, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρείς ότι σε κάνουν ό,τι θέλουν, λόγω της ανεκτικότητάς σου. Όμως, θα έχεις τη θέληση να τα βάλεις όλα κάτω και να βρεις τις σωστές λύσεις. Σίγουρα μια ισορροπία ανάμεσα στο ρεαλισμό και το συναίσθημα σου είναι απαραίτητη και όσο πιο σύντομα καταλάβεις ότι υπάρχουν τρόποι και να εκφράζεις ό,τι αισθάνεσαι και παράλληλα να μην έχεις ενοχές, αν αρνείσαι κάτι. Υπάρχει πάντως πιθανότητα να βγάλεις μια αποστασιοποιημένη και πιο ψυχρή συμπεριφορά, αν έρθεις αντιμέτωπος με γκρίνια, μουρμούρα για το παραμικρό ή υπερβολική “ευαισθησία” και δεν επικρατεί η κοινή λογική. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋
Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος στον άξονά σου, τον Αιγόκερω, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν -αν αυτό είναι που θέλεις- ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, αφήνοντας τα παλιά στον παλιατζή. Σε αυτό συνηγορεί κι ο Ουρανός, άλλωστε, που σε σπρώχνει στο να αλλάξεις τα πράγματα προς το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss