Υπόθεση Άλεξ:«Ανοίξτε την πόρτα έχει διαπραχθεί έγκλημα στην αυλή σας»

Υπόθεση Άλεξ: Μία αποκάλυψη-σοκ έκανε η Αγγελική Νικολούλη στην αποψινή εκπομπή Φως στο Τούνελ αφήνοντας το τηλεοπτικό κοινό εμβρόντητο

Για άλλη μία Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη και η ομάδα της ασχολούνται με πολύκροτες υποθέσεις εγκλημάτων και εξαφανίσεων στο τελευταίο «Φως στο Τούνελ» για το 2022.
Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και απόψε την εκπομπή απασχολεί η υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Φεβρουάριο του 2006 όταν και διαπράχθηκε ένα άγριο έγκλημα σε βάρος ενός μικρού αγοριού που δολοφονήθηκε από συνομηλίκους του.

Μία σοβαρή υπόθεση συγκάλυψης και εξαφάνισης πτώματος που είχε απασχολήσει και τότε την Αγγελική Νικολούλη παίρνει πλέον νέα τροπή με νέες συνταρακτικές μαρτυρίες και η εκπομπή συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα των νέων ερευνών.
Στην εκπομπή μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ο Μανώλης Αναστασάκης δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, ο οποίος τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη και των ερευνών της εκπομπής στην έκβαση της υπόθεσης με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας προέκυψε μία ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία για την πορεία της έρευνας με την δημοσιογράφο να λέει στον δικηγόρο «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη πάγωσε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας»,
«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει ανοίξει ξανά για τα καλά και αναμένονται εξελίξεις, καθώς ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε ξεκινήσει μία κινητικότητα στην περιοχή του εγκλήματος, καθώς τα στόματα «ανοίγουν» ακόμη και 16 χρόνια μετά.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss