Υπόθεση Άλεξ: Κινητικότητα στη Βέροια μετά τις νέες αποκαλύψεις

Υπόθεση Άλεξ: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Συνταρακτικές μαρτυρίες φωτίζουν την υπόθεση δολοφονίας του Άλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια τον Φεβρουάριο του 2006.
Δεκαέξι χρόνια μετά το άγριο έγκλημα μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δίνουν το στίγμα της υπόθεσης και οδηγούν τις αρχές σε νέες έρευνες στην παλιά πόλη της Βέροιας.

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με σοκαριστικές μαρτυρίες και την Αγγελική Νικολούλη να κάνει λόγο για υπόδειξη του τόπου ταφής του παιδιού φάνηκε να υπάρχει μία κινητικότητα απόψε στην περιοχή στη Βέροια.
«Φαίνεται να έχουν πάει σε ένα σημείο και κάτι γίνεται εκεί τώρα, στην παλιά πόλη της Βέροιας, στην περιοχή γύρω από το ποτάμι. Να το τσεκάρουμε», είπε η Αγγελική Νικολούλη για πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή.

«Κάτι γίνεται εκεί τώρα να το τσεκάρουμε. Υπάρχει μια περίεργη κίνηση εκεί σε έναν χώρο στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Να δούμε αν συμβαίνει εκεί κάτι, αυτό που μας ενημερώνουν, γιατί αν συμβαίνουν αυτά είναι περίεργα και παράξενα και μπορεί να χρειαστεί και η παρέμβαση εισαγγελέα αν συμβαίνουν τέτοια ώρα αυτά», σημείωσε φανερά ταραγμένη η γνωστή δημοσιογράφος.
«Έρχεται η μία πληροφορία μετά την άλλη», είπε η Αγγελική Νικολούλη για μια υπόθεση, που αν και έχουν περάσει 16 χρόνια, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.
Διαβάστε επίσης:
Φως στο Τούνελ: «Να παρέμβει εισαγγελέας» – Σοκαρισμένη η Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Υπόθεση Άλεξ – Νέες συνταρακτικές μαρτυρίες
Φως στο Τούνελ: Συνταρακτικά στοιχεία ανοίγουν ξανά την υπόθεση Άλεξ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss