Υπόθεση Πάτση: Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί τον Μητσοτάκη στο κάδρο των ευθυνών

Τα όσα έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας για τις επιχειρηματικές κινήσεις του Ανδρέα Πάτση, έχουν προκαλέσει την οργή της Κουμουνδούρου.

Την παραπέρα διεύρυνση της έρευνας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ανδρέα Πάτση, ζητάει μετ’ επιτάσεως ο ΣΥΡΙΖΑ, που βάλει κατά δύο ακόμα κυβερνητικών στελεχών, του Κώστα Τσιάρα και του Κυριάκου Πιερρακάκη, ζητώντας εξηγήσεις για τη δική τους εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση.
Παράλληλα, επιχειρεί να τοποθετήσει στο κάδρο των ευθυνών και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς υποστηρίζει ότι γνώριζε τα πάντα για τη δράση του πρώην «γαλάζιου» και νυν ανεξάρτητου βουλευτή και τη συγκάλυπτε.

Τα όσα έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας για τις επιχειρηματικές κινήσεις του Ανδρέα Πάτση, έχουν προκαλέσει την οργή της Κουμουνδούρου. Ο λόγος δεν είναι άλλος, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά είχαν καταγγελθεί ξανά πριν από 2 χρόνια και ουδείς ασχολήθηκε. Ούτε καν η αρμόδια επιτροπή της Βουλής που ελέγχει τα πόθεν έσχες των βουλευτών.
Η απροθυμία της κυβερνητικής πλειοψηφίας να ασχοληθεί τότε με την υπόθεση του βουλευτή Γρεβενών, κατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει ακριβώς τον τρόπο που δουλεύει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Με ομερτά και αρχηγό τον ίδιο τον πρωθυπουργό», είπε στο Newsbomb.gr στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Με απλά λόγια, από τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι και ο πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss