Ζαχαριάδης: «Τον παραδέχομαι, είναι τρομερή παιχτούρα. Όχι ο Μαρσέλο, ο Άδωνις» – Τον ευχαρίστησε ο Γεωργιάδης!

Viral έγινε η ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη «ο Μητσοτάκης έφτιαξε την Ελλάδα για αυτό ήρθε ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό», με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, να κάνει σχετική ανάρτηση στο Twitter.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η σπουδαία μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Μέχρι και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε το θέμα σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος το Σάββατο. Ωστόσο, η ατάκα του κ. Γεωργιάδη έγινε viral καθώς ο υπουργός είπε μεταξύ άλλων πως «ο Μητσοτάκης έφτιαξε την Ελλάδα, για αυτό ήρθε ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό».
Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν αρκετά σχόλια στα social media για τη δήλωση Γεωργιάδη. Ένα από αυτά, ήταν και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη. «Τον παραδέχομαι, είναι τρομερή παιχτούρα, παίζει σαν σκυλί σε όλες τις θέσεις, σε όλες τις εποχές. Όχι ο Μαρσέλο, ο Άδωνις. Ο Μαρσέλο είναι ένα καλό αριστερό back», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο κ. Ζαχαριάδης, ανεβάζοντας και το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του Mega.

Τον παραδέχομαι, είναι τρομερή παιχτούρα, παίζει σαν σκυλί σε όλες τις θέσεις, σε όλες τις εποχές. Όχι ο Μαρσέλο, ο Άδωνις. Ο Μαρσέλο είναι ένα καλό αριστερό back. pic.twitter.com/qNCjha9lu8
— Costas Zachariadis (@CZachariadis) September 4, 2022

Μάλιστα, στο tweet του Κώστα Ζαχαριάδη, έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης. «Ευχαριστώ φίλε μου», έγραψε ο υπουργός σε μια από τις λίγες φορές που οι δυο πολιτικοί δεν επιδόθηκαν σε διαμάχη μέσω των μηνυμάτων τους στα social media.

Ευχαριστώ φίλε μου
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) September 4, 2022


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss