Ζεράρ Πικέ: Ξεπερνάει τη Σακίρα – Τα δημόσια φιλιά με την 23χρονη σύντροφό του

Πικε: Τα φιλιά σε κοινή θέα με την 23χρονη σύντροφό του

Ο Πικέ φαίνεται να ξεχνάει την πρώην σύζυγό του και να προχωράει κανονικά τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του Κλάρα Κία Μαρτί.
Μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με 23χρονη καλλονή πλέον δεν κρύβεται και της δίνει τρυφερά φιλιά σε κοινή θέα, με τους δημοσιογραφικούς φακούς να απαθανατίζουν τα τρυφερά τετ-α-τετ.

Οι δυο τους παρευρέθηκαν σε συναυλία του Ντάνι Μάρτιν στο Summerfest Cerdanya.
Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, γνωρίστηκαν στην εταιρεία Kosmos, η οποία ανήκει στον Πικέ και εκεί εργάζεται η σύντροφός του και συγκεκριμένα στο γραφείο δημοσίων σχέσεων. Μάλιστα η νεαρή κοπέλα σπουδάζει ακόμα.

? #PIQUÉ A LOS BESOS CON SU NUEVA NOVIA? El futbolista dejó atrás la conflictiva separación de #Shakira y se mostró a los besos con su nueva novia: Clara Chía Marti, de 23 años, con quien fue visto anoche en un concierto de #DaniMartín en Cerdaña.¿Qué te parece? pic.twitter.com/63h0Gkthqe
— Minuto Argentina (@argentinaminuto) August 20, 2022

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει χωρίσει από τη Σακίρα εδώ και μερικούς μήνες με τις δικαστικές διαμάχες για την επιμέλεια των παιδιών να βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού η Λατίνα τραγουδίστρια αποφάσισε να πάρει τους γιους της και να ταξιδέψουν Μαϊάμι, ενώ ο Πικέ και οι γονείς του βρίσκονται στη Βαρκελώνη.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss