Ζιζέλ: Απειλούσε με διαζύγιο τον Τομ Μπρέιντι εδώ και δέκα χρόνια – «Χρυσάφι» θα κοστίσει ο χωρισμός

To διαζύγιο του Τομ Μπρέιντι και της Ζιζέλ αποτελεί το πιο πολυσυζυτημένο θέμα στον χώρο της showbiz τα τελευταία 24ωρα.

Μετά το πολυσυζητημένο διαζύγιο της Σακίρα και του Πικέ ακόμα ένας χωρισμός έρχεται να ταράξει τα νερά της showbiz αφού ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ «χώρισαν τα τσανάκια τους» και έγιναν νούμερο ένα θέμα συζήτησης.
Καθημερινά, νέες λεπτομέρειες διαρρέουν στον Τύπο και δίνουν μια γεύση στο κοινό από τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους. Ο χωρισμός ήταν απόφαση του μοντέλου, με τις πρώτες φήμες να υποστηρίζουν πως ο λόγος ήταν η επιστροφή του Μπρέιντι στα γήπεδα. Ωστόσο, πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον «έλυσε» το μυστήριο, αποκαλύπτοντας πως η πραγματική αιτία ήταν η κακή ερωτική τους ζωή.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο ήλπιζε σε αυτά τα χρόνια, ο σύζυγός της να μπορέσει να «ξεκλέψει» λίγο χρόνο από το φορτωμένο του πρόγραμμα, προκειμένου να αφοσιωθεί στα παιδιά τους και να μπορέσει κι η ίδια να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό της και την καριέρα της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προβλήματά του ζευγαριού μετρούν περίπου μια δεκαετία, με τη Ζιζέλ να φτάνει πάντα στα άκρα, απειλώντας να τερματίσει τον γάμο της, εάν δεν μπορέσει να «υπάρχει» κι εκείνη μέσα σε αυτόν. Όσες φορές κι αν κατάφεραν να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες, φαίνεται πως αυτή τη φορά έφτασαν στα όριά τους.

Νέο άρθρο του People, θέλει τον ποδοσφαιριστή να είναι συντετριμμένος από το γεγονός ότι το άλλοτε supermoder πήρε την απόφαση να προσλάβει πρώτη δικηγόρο, για να βγει το διαζύγιο.

«Αισθ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss