Ζώδια Σήμερα 02/11: Τα ταμπού είναι για να σπάνε

Ζώδια Σήμερα |  Τετάρτη 02 Νοεμβρίου
Σελήνη και Κρόνος συμπορεύονται σήμερα στον Υδροχόο, καλώντας μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να παραμείνουμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Ένα κλίμα σοβαρότητας και ρεαλισμού επικρατεί, ωστόσο, μας χρειάζεται για να καταφέρουμε να αποστασιοποιηθούμε και να δούμε τα πράγματα όπως είναι, ώστε να έχουμε και τις ανάλογες δράσεις και αντιδράσεις. Με το τρίγωνό της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους όμως, η βαρεμάρα και η ρουτίνα στην οποία έχουμε περιέλθει θα μας κάνουν κάπως νευρικούς και η διάθεσή μας να τα αλλάξουμε όλα και να βιώσουμε καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις θα είναι μεγάλη. Ίσως, μάλιστα, σπάσουμε κι ένα ταμπού που για καιρό μας περιόριζε.
Το βράδυ θα περάσει στους Ιχθύς στέλνοντάς μας για ύπνο ήρεμο και… ασκανδάλιστο!
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼
Δίδυμοι και Υδροχόοι, αν ελέγξετε λίγο τις περίεργες μεταπτώσεις στη διάθεσή σας και ηρεμήσετε, τότε θα καταφέρετε να βρείτε στήριξη και βοήθειες και θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων.

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα είστε λίγο στην τσίτα, οπότε εύκολα θα παρεξηγηθείτε με κάτι που θα ακούσετε ή θα εκνευριστείτε, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αντιδράσετε ξαφνικά σε κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό, σχετικό με τη δουλειά, τη σχέση ή το σπίτι σας!
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss