Ζώδια Σήμερα 05/07: Άρης στον Ταύρο – Έχεις και αντέχεις

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 05 Ιουλίου
Ο Άρης περνά σήμερα στον Ταύρο, επηρεάζοντας κατά πολύ τις ζωές και τον τρόπο δράσης μας. Οι παρορμήσεις, οι ριψοκίνδυνες κινήσεις, η ανυπομονησία και η βιασύνη θα αντικατασταθούν από την αποφασιστικότητα, το πείσμα και την θέληση. Κύριο ζητούμενό μας θα είναι το πώς θα αποκτήσουμε όλα αυτά που επιθυμούμε και έχουν αξία για μας, σε υλικό ή ερωτικό-σεξουαλικό επίπεδο και εκεί θα εστιάσουμε την προσοχή και θα διοχετεύσουμε την ενέργειά μας. Μπορεί να βγάλουμε ξεροκεφαλιά, να γίνουμε ή να χαρακτηριστούμε κτητικοί και επίμονοι, το σίγουρο είναι όμως ότι οι αντοχές και ο δυναμισμός μας θα πολλαπλασιαστούν και δε θα σταματήσουμε, αν δεν πετύχουμε αυτά που έχουμε βάλει στο μυαλό μας!
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, η θέλησή σας αυξάνεται απότομα και η σεξουαλικότητά σας ξεχειλίζει. Αν βάλετε και την αποφασιστικότητα που έχετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους και να μην αφήσετε κανέναν να πάρει αυτό που έχετε σταμπάρει, τότε να περιμένετε μεγάλες νίκες.
Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μια ένταση, μια ταραχή θα την έχετε στο περιβάλλον σας είτε πρόκειται για οικογενειακό είτε επαγγελματικό. Θα είστε κι εσείς ανένδοτοι σε κάποια πράγματα και θα κρατάτε αντιστάσεις, οπότε λογικό είναι να μην περάσετε και τις καλύτερες μέρες σας.

Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, με κεκτημένη ταχύτητα κινείστε εσείς, τώρα όμως δείχνετε πιο αποφασισμένοι να πάρετε ό,τι σας ανήκει ερωτικά και οικονομικά, πετώντας έξω από το πλάνο άλλους διεκδικητές! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ασκείτε ακαταμάχητη έλξη!

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss