Ζώδια Σήμερα 11/12: Καημοί και παράπονα

Ζώδια Σήμερα |  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Μέχρι το βράδυ, που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Καρκίνο, οι εναλλαγές στη διάθεσή μας και τα πισωγυρίσματα είναι πολύ πιθανά, καθώς διάφορες αναμνήσεις για όλα εκείνα που πέρασαν και ζήσαμε θα μας πλημμυρίσουν, οι περισσότερες δυσάρεστες, αφού θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπότε δε θα είμαστε στα καλύτερά μας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πλημμυρίσουμε με αρνητικά συναισθήματα ή να αισθανθούμε την ανάγκη να κλειστούμε στο καβούκι μας και να μην έρθουμε σε επαφή με κανέναν.
Με το που θα περάσει στον Λέοντα θα ξαναβρούμε το κέφι, τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό μας. Θα θέλουμε να διασκεδάσουμε, όπως μπορούμε και να ξεχάσουμε βάσανα και προβλήματα.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼
Καρκίνοι και Λέοντες, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ζήστε, μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και αφήστε τα παλιά στο μπαούλο.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, γκρίνιες, παράπονα, αλλά και δυσαρέσκειες φέρνουν μια μικρή αναστάτωση ίσως και ένταση στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, όμως καλύτερα να έρχονται στο φως και να αντιμετωπίζονται, παρά να μένουν κρυμμένα και να μεγεθύνονται.
Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, είναι πιο σημαντικό να κοιτάξετε την ουσία και το τι χρειάζεστε πραγματικά στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, παρά να ικανοποιείτε επιθυμίες, που σας προσφέρουν
Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss