Ζώδια σήμερα 24/06: Ό,τι θέλει ας γίνει

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 24 Ιουνίου
Η Σελήνη, που από χθες έχει μπει στον Ταύρο, θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο, επισπεύδοντας τις διαδικασίες για την αυτονόμησή μας, την απελευθέρωσή μας από συνήθειες και καταστάσεις και την αλλαγή στην πάγια στάση μας. Το μέτρο, έτσι κι αλλιώς, δεν είναι το ζητούμενο, οπότε συναισθηματικά θα έχουμε μια εναλλαγή διαθέσεων, που θα κυμαίνεται μεταξύ αγανάκτησης, ανασφάλειας, ανικανοποίητου και αδιαφορίας ή αποστασιοποίησης, όπως επίσης και απρόσμενες αντιδράσεις. Το να τα παρατήσουμε όλα και ό,τι θέλει ας γίνει είναι πολύ έντονο μέσα μας.
Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!
Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, βιώνετε το κάθε τι αρκετά έντονα κι οι αντιδράσεις σας είναι μάλλον ασυνήθιστες γι’ αυτό και δεν είναι εύκολο να ερμηνευτούν. Το θέμα είναι να αλλάξετε ό,τι σας ενοχλεί και να μείνετε ευχαριστημένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με το αποτέλεσμα.
Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, εντάσεις από το τίποτα στον επαγγελματικό χώρο, το οικογενειακό περιβάλλον ή τη σχέση σας θα χαλάσουν τη διάθεσή σας, ενώ δεν αποκλείεται κι εσείς να τραβήξετε το σχοινί, μην έχοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία και να σηκώσετε το γάντι των προκλήσεων.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αντί να επιμένετε σε έναν συγκεκριμένο τρόπο για να δείτε άσπρη μέρα στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας, αλλάξτε τακτική. Γεγονός είναι ότι όσο δεν πιέζετε καταστάσεις, τόσο αυτές θα γυρίζουν υπέρ σας.

Διάβασε επίσης:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss